Cadde Pınar Altuğ'un elektrikli otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı!

Pınar Altuğ'un elektrikli otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı!

17.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Eşi Yağmur Atacan ile yaptıkları romantik paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ, önceki gün 14 yaşındaki kızı Su ile birlikte bir etkinlikten çıkarken görüntülendi. Oyuncunun, valeden getirmesini istediği elektrikli aracının fiyatı dudak uçuklattı.

Pınar Altuğun elektrikli otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı

1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ, Yağmur Atacan'la 2008'da nikâh masasına oturmuştu. İkili bir yıl sonra kızları Su'nun doğumuyla anne-baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

"BİZİM İÇİN '15 GÜNE AYRILIR' DEDİLER"

Haklarında birçok kez ayrılık haberi çıkan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, 15'inci evlilik yıl dönümlerini, sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutlamıştı.

Pınar Altuğun elektrikli otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı

Atacan, Altuğ'un fotoğrafına, "Bizim için '15 güne ayrılır' dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli. 15 ömür olsa inadımızdan değil, sevgimizden mahcup ederiz. Bakıp şu resme, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar" mesajını yazmıştı.

KIZIYLA POZ VERDİ

Pınar Altuğ, önceki akşam Bebeköy'deki bir etkinlikten çıkarken objektiflere takıldı. Yanında kızı Su ile birlikte kameralara poz veren ünlü isim, daha sonra valeden aracını istedi.

Pınar Altuğun elektrikli otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı

Kızı ile birlikte aracına binen güzel oyuncu, "Arabamız elektrikli. Son dönemde elektrikliye geçiş başladı. Biz de bir elektrikli araç aldık. Artık yavaş yavaş elektrikli araç dönemi başlıyor" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Pınar Altuğun elektrikli otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı

3 MİLYON TL!

49 yaşındaki Pınar Altuğ'un yeni aldığı aracının değerinin ise yaklaşık 3 milyon TL olduğu öğrenildi.