R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Akrep burcunda ilerleyen Ay’ın ışığı iyice küçülüyor. Israrcı olmamalıyız. Duygusal açıdan yorucu bir gün olabilir. Sorunları aşacağız ancak düşüncelerimizde sakin ve yapıcı olalım. Kısıtlanmış hissedebiliriz. Öğle sonrasında daha iyi iletişim olanakları var. Saat 17.32 itibarı ile Jüpiter, Koç burcuna ilerlemekte. Yeni ümitler sunan koşullar da var. Cesaretimizi toparlamayacağız. Akşam eve yönelik konularda bizi test eden durumlarla karşılaşabiliriz.

KOÇ: Bugün ortaklı konularda stresli konular ön plana çıkabilir. Para kontrolünün önemli olduğu bir gündesiniz. Akşamın ilerleyen saatlerinde yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı yönlerinden bakabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydedebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Günün büyük bir kısmında eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Karşınızdakilere uyum göstermeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden rahatlamış olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda konular daha sıkışabilir. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

İKİZLER: Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konulardan dolayı yanlış kararlar almayın. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde eşinizle veya ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Eşinize zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Keyif alacağınız planlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ: Günün büyük bir çoğunluğunda keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay adapte olabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeminize gelebilir.

ASLAN: Sabah saatlerinde ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Akşamın ilerleyen saatlerinde kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmalar nedeniyle işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar kulağınıza gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık konularında desteğiniz gerekebilir. Bazı işlerinizde dalgın olabilirsiniz.

TERAZİ: Günün önemli bir kısmında parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz. İletişimin yoğunluğu arasında işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz.

AKREP: Erken saatlerde hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İletişimle ilgili gelişmeler olabilir. Kişisel konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Akşamüzeri ise parasal konularda daha aktif olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Eğitim ile ilgili geliştirebileceğiniz konular var.

Haberin Devamı

YAY: Güne başlarken yaşayacağınız belirsiz koşullar sizi zorlayabilir. Yeni başladığınız işleri temellendirmek isteyebilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için fırsatlar olabilir. Geç saatlerde ise hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Kişisel konularda dalgın olabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden destek alabilirsiniz.

OĞLAK: Sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Temellendireceğiniz konularda çaba gösterebilirsiniz. Akşama doğru ise belirsizlikler sizi zorlayabilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.

KOVA: Sabah saatlerinde özgüveniniz daha fazla olabilir. İşlerinizi öğleden önce bitirmeye çalışın. Sürüncemede kalmış konuları başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Akşama doğru ise geleceğinizle ilgili konularda para harcayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

BALIK: Gün içinde işle ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bürokratik konularda sıkışmalar olabilir. İşteki sorumluluklarınız artabilir. Akşama doğru ise gelecek konuları ön plana çıkabilir. İş hayatınızdaki dikkatli olmanızda fayda var. Yaptığınız işlerde dağınık olabilirsiniz.