R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Özellikle ilişkilerde güven, istikrar ve bu yöndeki beklentilerin test edilebileceği zamanlar var. Maddi konular ve harcamalarımız açısından da bizi şaşırtan ya da farklı hareket etmeye yönelten olaylarla karşılaşabiliriz. Kadınlara yönelik konular, uğraşlar daha çok dikkat çekebilir. Ay, Boğa burcunda
iken elimizdekileri iyi değerlendirme konusuna daha iyi zaman ayırabiliriz. Karşılıklı görüşmelerde, ilişkilerde istikrar arıyoruz ancak beklenmedik durumlar ya da yeni gelişmeler yüzünden kendimizi güvensiz hissettiğimiz durumlarla karşılaşabiliriz. Aşkta beklentiler yüksek olabilir. Ancak kıskançlıklar ya da yıpratıcı durumlarla da yüzleşmemiz gerekiyor olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

BOĞA: Olumlu adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Sabah ilgilendiğiniz konularda abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere para harcayabilirsiniz.

İKİZLER: Bilemediğiniz konular tarafından çevrelendiğinizi hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde zevklere düşkünlük söz konusu. Hareketli ve iletişime dayalı bir gün. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda kabullenme içine girmek sizi rahatlatabilir. Kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

YENGEÇ: Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni fikirler üreteceğiniz ve harekete geçmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Sabah işlerinizin rast gitmesinden dolayı şanslı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda abartıya kaçabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar olabilir.

ASLAN: İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yapıcı hareketler içinde olmalısınız. Parasal konularınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları fazla abartma eğilimindesiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yeni konulara ilgi duyacağınız günlerden birindesiniz. Bütünü görmek için adımlar atabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi açıkça ifade etmek isteyeceksiniz. Sabah işlerinizi aksatıp kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çevrenizle iletişim halinde olmak size iyi gelecektir. Akşam hareketli zamanlar sizi bekliyor.

TERAZİ: Endişelendiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara daha fazla dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İletişimi bol hareketli bir gündesiniz. Rahatlamak için alışveriş yapabilirsiniz.

AKREP: İlişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Ticari konular ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

YAY: Kariyer hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlarınızla yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. Ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

OĞLAK: Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sabah ilgilendiğiniz konularla ilgili kolay risk alabileceksiniz. Şanslı zamanlar var. Zevklerinizde abartıya kaçabilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için organizasyonlar yapabilirsiniz.

KOVA: Ailenizle ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yapıcı konularla ilgili konuşup, ortak kararlar alabilirsiniz. Olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Güven arayışında olacağınız zamanlar var. Emlak konularıyla ilgili girişimlere atılmak isteyebilirsiniz. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

BALIK: Yapıcı hareketin, iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde şanslı olduğunuz zamanlar var. İyimser tavrınızla işlerinizin daha kolay ilerlemesiniz sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki dedikodular kulağınıza gelebilir. Akşam saatlerinde zekanızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz.