R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay saat 07.19’dan, 16.50’ye kadar boşlukta.... Dünden devam eden belirsizlikler ve çift durumlar var. Böyle zamanlarda söylenenler somut sonuca ulaşmayabilir. Zihnimizin düşmanımız haline gelmesine izin vermemeliyiz. Meditasyon yapmak ve ılımlı kalmak fayda sağlayacak. Ay’ın 16.50’den sonra Yengeç burcuna girmesi, bizi duygusal açıdan aktif hale getirmekte. Havada kalan şeyler nedeniyle huzursuzluklar dikkat çekiyor. Aceleci olmamalıyız. Bilinçaltından kaynaklanan ve bizi sınırlayan şeylere dikkat edelim. Aldatıcı durumlarla da karşılaşabiliriz. Neyse ki akşam saatlerinde daha şanslı ve önümüzü açıcı fırsatlar gündeme gelmeye başlayacak.

Haberin Devamı

KOÇ: Eğitimler, yazışmalar, konuşmalar yönünden hareketli bir gündesiniz. Dikkatinizin dağılacağı zamanlar olabilir. İşlere daha fazla konsantre olmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda çözüme ulaşmaya başlayacaktır. Akşam ailevi konular hakkında hassasiyet yaşanabilir.

BOĞA: İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler olabilir. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak çoğu işin üstesinden gelebilirsiniz. Akşama doğru uğraştığınız işlerde dağılmalar yaşanabilir. İşlerinizi ihmal etmeyin. 

İKİZLER: Önem verdiğiniz olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ailevi olaylar gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek faydalı olabilir. Aile konuları daha fazla gündeminizi meşgul edebilir.

YENGEÇ: Elimizde olmayan nedenlerle yaşadığımız olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Bu nedenle içsel süreçlere girebilirsiniz. Kabullenme içinde olabilir ve akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Akşam enerjiler dağınık, hayatınızda bitişler meydana gelebilir. Ailevi konularda hassasiyet yaşayabilirsiniz. 

ASLAN: Gelecek beklentilerinizle ilgili konularla meşgul olacağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı toplayıp organizasyonlar içinde olmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda destek alabileceğiniz kişiler var. Akşam ailevi konular öne çıkabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: İş hayatınızla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Daha görünür olabilmek için, üstlerinizle iletişiminizi arttırmak isteyebilirsiniz. Koyduğunuz hedeflere yaklaşabilmek için daha fazla sorumluluk almak isteyeceğini zamanlar var. Annenizle ilgili konulara zaman ayırmalısınız. 

TERAZİ: Ruhsal olarak yenilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Etrafınızda olup biteni anlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakınınızdaki insanlarla sık sık bir araya gelmek isteyeceğiniz zamanlar var. Hareketli bir gündesiniz. Akşam saatlerinde sıkışmalar yaşanabilir. 

AKREP: Ortaklı konular gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı sakin tavrınızı korumaya özen göstermelisiniz. Parasal alan gününüzü meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konular görünür olabilir. Akşam daha tepkisel olabilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularla uğraşabilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Eskiye yönelik konular açılabilir. Uyum ve denge arayışınız gün içinde devam edecektir. Akşam sıkışmalar sürebilir. Bitişler söz konusu...

OĞLAK: Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. Çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda dalgalanma yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle işlerinizde kolaylaşabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Akşam bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. 

KOVA: Kendinizi sözel olarak rahatça ifade edebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Eğlenebildiğiniz kişilerle olmak size iyi gelecektir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Akşam sıkışmış hissedebilirsiniz. 

BALIK: Ailevi konular gününüzü etkileyebilir. Duygusal yönden desteklenmeye ihtiyacınız olabilir. Ev hayatınıza ait durumlarda daha dikkatli olmanızda fayda var. İç sesinizi dinleyerek, doğru yolu bulmanız daha kolaylaşabilir. Akşam saatlerinde kolektif konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz.