R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Gerçekçi bir bakış açısı ile hareket edeceğiz. İlerleme elde edebiliriz. Gruplar, sosyal konular ve farklı düşünceleri ortaya koymak açısından çok şey yapabiliriz. Bizi ruhsal açıdan test eden durumlar da yaşanabilir. Denge kurmaya çalışmalıyız. Anlaşılmaya, kendimizi anlatmaya daha fazla ihtiyacımız olacak. Kendi kendimize sert davranmamalıyız. Özgürlük duygusu hoş gelse de paylaşım arayalım. Dayanıklılık ve organizasyon yeteneği göstermek gerekebilir.

KOÇ: Bugün hayata dair hedeflerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınızı tazelemek ve cesur kararlar almaktan yana bir tavır benimseyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarda önemli yenilenmeler ve ortaklaşa temaların değişime uğraması söz konusu olabilir. Arkadaşlıklar açısından yeni paylaşımlar ve sizi canlı kılan sosyal ilişkiler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Gün boyunca işinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Sabrınızın sonuçlarını alacağınız bu dönem yeni görevler ve kariyerde ilerlemeler söz konusu olabilir. Ancak eski kalıplardan uzak durmanızda yarar var. Kendinizi başarıya odakladığınız bu dönem ilişkilerinize ve toplum önündeki duruşunuza dikkat etmelisiniz. Daha faydalı olacağınız temalar içinde yer alabilirsiniz.

İKİZLER: Hayatınıza giren yeni temalar karşısında kayıtsız kalmayacağınız bir gündesiniz. Sizi değişikliğe itebilecek gelişmelerle yakından ilgilenmeli, yabancılarla bağlantılarınızı güçlendirmelisiniz. Zira işbirliği yapmanız gereken noktalar kariyerinizi içine alacak şekilde gelişebilir. Uzun yolculuklar yapılabileceği gibi, yaratıcı yanlarınızı keşfetmenize neden olan kişiler sizi etkileyebilir.

YENGEÇ: Tüm gün boyunca ortaklıklarınız ve aradığınız parasal destekler sizi meşgul edebilir. Beklemede kalan ortak borçlar konusu bugün yerini daha rahat şartlara bırakacak. Ödemelerinizi yeniden tasarlamak konusunda destek alabilirsiniz. Yine de duygusal açıdan endişeler yaşamanız söz konusu. Özellikle duygusal yakın bağlar sizi strese sokan durumları gündeme getirebilir.

ASLAN: Haftanın ilk gününde, ortaklıklar, evlilik ve ilişkiler açısından sizi bekleyen yeni gelişmeler var. Uzun süredir kararsız kaldığınız pek çok konu bugün netliğe kavuşabilir. Değişik önerilerin karşınıza çıkması ile beklentileriniz artacak. Yeni ortaklıkların dikkat çekebileceği bu dönem size çok şey kazandırabilir. Başkalarının etkisine ve yönlendirmesine rağmen, işbirliği içinde olmaya başarabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: İş ortamında sizi yakından etkileyecek şartlar içinde olduğunuz bir gündesiniz. Bekleyen işlerinizde hızla ilerleyebilirsiniz. Yeni organizasyonların öne çıkacağı bu günlerde başarılı sonuçlar almak öncelikli hedefiniz olabilir. Çalışma sisteminizde yaşanan büyük değişiklikler ise sizi her açıdan olumlu etkiliyor. Beraber çalıştığınız kişilerin yaratacağı sorunları kolaylıkla aşabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün hayatınızdaki değişiklikler sizi keyiflendirip, yeni adımlar atma hevesinizi arttırabilir. Kendinizden hoşnut olduğunuz bu dönem çok şey yapabilirsiniz. Yaratıcı alanda aradığınız heyecanı bulmanız zor olmayacak. Size ilham veren konulardan esinlenerek, yeni başlangıçlar yapmak üzere harekete geçmeniz söz konusu olabilir. Yeni bir aşk ilişkisi olabileceği gibi, var olan duygusal beraberliğinize yeni gözlerle bakabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün yuvaya ait konular ön plana çıkıyor. Beklemede kalan yerleşime ait konularınızı ilerletme şansına kavuşabilirsiniz. Birtakım yenilenmeleri içine alan gelişmeler sizi mutlu edebilir. Aynı zamanda elinizdeki maddi değerler konusunda önemli kararlar alacaksınız. Aileden ya da babadan gelebilecek destekle güven kazanabilirsiniz.

YAY: Hayatınıza hareket ve canlılık getiren konular var. İletişim içeren daha fazla düşünsel faaliyetler getiren temalarla yakından ilgileneceksiniz. Kendinizi düşünceleriniz yolu ile yenilemeniz söz konusu. Özellikle eğitim faaliyetleriniz ani ve olumlu bir şekilde değişebilir. Keyifli kısa yolculuklar, olumlu haberler yalnız kalmayacağınız zamanlara işaret ediyor.

OĞLAK: Elinizdeki maddi birikimler ve sahip olduğunuz değerler üzerinden yenilenme yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İşte daha alternatif konular denemek, yatırım planlarınızı başka bir gözle ele almak sizin için daha yararlı olabilir. Aynı zamanda harcama kalıplarınızı değiştirmeniz gereken bir süreçtesiniz. İşten gelecek kaynaklar kısıtlı ve beklediğinizden az olabilir.

KOVA: Haftaya son derece hareketli ve hevesli bir başlangıç yapıyorsunuz. Ay burcunuzda size yeni başlangıçlar yapma şansı verirken, aynı zamanda yenilenmeler getirebilir. Şimdiye dek planladığınız her konuda öne çıkabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz. Ancak parasal konular ve ortak harcamalarda daha temkinli olmalı, önerileri biraz şüphe ile karşılamalısınız.

BALIK: Kendinizi duygusal olarak kırılgan ve hassas hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bu dönem önemli yenilenmeler yaşamanıza rağmen bazı kabullenmeler içinde olabilirsiniz. Ruhsal olarak yeni bakış açısı içinde olmak, başkalarına yararlı konulara yönelmek sizi tatmin edecektir. Ancak gruplar içinde fedakârlık göstermeniz gereken temalar ve kontrol dışı faktörler zorlayıcı olabilir.