Cadde Rapçi Çakal, 1.5 saatte 280 bin TL kazandı!

Rapçi Çakal, 1.5 saatte 280 bin TL kazandı!

03.09.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Türkçe rapin son dönemde en popüler isimlerinden olan rapçi Çakal, önceki akşam Levent'te bulunan bir kulüpte sahne aldı. Oldukça genç yaşında kariyer basamaklarını hızla tırmanan Çakal, 1.5 saat sahnede kalarak 280 bin TL gibi rekor bir ücret aldı. Ünlü rapçi "Hedefim Avrupa ve Amerika'da konser vermek" açıklamasında bulundu.

Rapçi Çakal, 1.5 saatte 280 bin TL kazandı

Çakal sahne adıyla tanınan rapçi Emirhan Çakal, geçtiğimiz aylarda Aydın'da konser çıkışı gittiği otel önünde silahlı saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından saldırganların üç kişi ve maskeli olduğunu ifade eden Emirhan Çakal, şüpheliler hakkında şikayetçi olmayacağını söyledi. Çakal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Haberin Devamı

"Herkese selamlar. Dün gece Didim konseri sonrası uğradığımız silahlı saldırıyla ilgili hem yaşananları anlatmak hem de iyi olduğumuzu bilmeniz için bu açıklamayı yapıyorum. Her konser sonrasında olduğu gibi çıkıp otelimize geldiğimiz saat 12-1 sularında planlı ve organize bir şekilde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından saldırıya uğradık. Arabadan indiğimiz anda, önce havaya ateş açılıp ardından arabamıza girilmek istendi. Ben ve ekip arkadaşlarımın (dostlarımın) sayesinde bu 3 yüzü maskeli, silahlı kişinin saldırısını önledik."

"ŞİKAYETÇİ OLMADIK"

"Konuyla ilgili emniyet güçleri ben ve ekip arkadaşlarımın ifadelerini aldı. Konu yargıya intikal etmiş durumda. Ancak biz bu saldırının kimler tarafından, hangi niyetle, ne amaçla yapıldığını henüz hiçbir yerden öğrenemedik. Kimseden şikayetçi olmadık, olmayacağız. Biz korkularla yaşayan, mücadeleden kaçan, köşesine saklanan insanlar hiç olmadık, olmayacağız. Sizlerin bilmesini istediğim tek şey hepimizin çok iyi olduğu. Biz müzik yapmaya, sahnede olmaya her zaman devam edeceğiz!"

Rapçi Çakal, 1.5 saatte 280 bin TL kazandı

Haberin Devamı

"HEDEFİM AVRUPA'DA VE AMERİKA'DA KONSER VERMEK"

Türkçe rapin son dönemde en popüler isimlerinden olan rapçi Çakal, önceki akşam Levent'te bulunan Hugo kulüpte sahne aldı. Sahne öncesi işletmeci Burak Aras ile birlikte soruları yanıtlayan şarkıcı, "Benim için çok güzel bir gece. Buraya Kuruçeşme'de bir konserden geldim. Günde iki ya da üç konser veriyorum. Bu tempoya alışkınım. Eğlenceli muhteşem bir gece olacak. Hedefim Avrupa ve Amerika'da konser vermek" diyerek sahnedeki yerini aldı. Çakal adıyla ünlenen rapçi, 1.5 saat sahnede kalarak 280 bin TL gibi rekor bir ücret aldı. 

Rapçi Çakal, 1.5 saatte 280 bin TL kazandı

ÇAKAL KİMDİR?

Çakal adıyla ülke çapında tanınmayı başaran rap şarkıcısının gerçek adı Emirhan Çakal'dır. Şarkıcı kimliğiyle gündemden düşmeyen Çakal, aynı zamanda söz yazarlığı da yapıyor.

2020 yılı itibariyle müzik dünyasına adım atan Çakal'ın ilk parçası Reckol ile çıkardıkları 'Kanalım Yok' adlı şarkı olmuştur. Oldukça genç yaşında kariyer basamaklarını hızla tırmanan Çakal, Bursa'da dünyaya gelmiştir. Sosyal medyada şarkılarını sıkça duyduğumuz Çakal 1995'li yani 26-27 yaşlarında.

Rapçi Çakal, 1.5 saatte 280 bin TL kazandı