Cadde 'Sadakatsiz' dizisine yeni transfer

'Sadakatsiz' dizisine yeni transfer

01.03.2021 - 10:01 | Son Güncellenme:

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in paylaştığı, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'e, Cemal Hünal'ın ardından bir sürpriz isim daha katıldı.

Sadakatsiz dizisine yeni transfer

Milliyet gazetesinden Sina Koloğlu'nun, "Sadakatsiz'e Sürpriz İsim" başlıklı yazısı şöyle:
"Ev ahalisi onu ‘Poyraz Karayel’de Sadreddin olarak pek beğenirdi. Dizi sektöründe çok konuşulan ve değerinden fazla ‘değer’ verilen isimler vardır. Pazarlama mahareti ile oluyor. Bir de ortada fazla görünmeyen ‘adam oynuyor abi’ takımı. Ali İl onlardan. Şimdi ‘Sadakatsiz’e girdi. Çok doğru bir karar. İl, her karaktere uyar ve yapar. Burada da kendi yorumunda başarılı olacağını tahmin ediyorum. Peki hangi rolde geliyor? Gönül’ün kardeşi emniyet müdürü. Yani dizinin bir de üst düzey polisi olacak. Bu ne anlama geliyor?

Sadakatsiz dizisine yeni transfer

Haberin Devamı

Her işin içinde olacak
Gönül’ün Haluk ile olan sorunları, Derin’in akıbeti... Melih (Ali İl) tüm bu sarmalın içinde yerini alacak. Bu arada Derin ölüyor mu?

Derin ölecek mi?
‘Sadakatsiz’de soru işaretleri çok. Her bölümün başında bunlar bize gösteriliyor. Daha önce Derin’in cinayete kurban gittiğine dair ipuçları veren görüntüler dikkat çekmişti. Polislerin evde inceleme yaptığı görüntüler vardı. Derin’in Volkan’la ilgili yazdıkları da izleyiciyi şüphenlendirmek için senaryonun verdiği ipuçlarıydı. Son bölümde Derin, Volkan’ı bir not yazarak terk etti. Yani Derin ölecek mi? Kaynaklarım 'Hayır böyle bir şey olmayacak' dediler. Peki bitecek karakter yok mu?

Sadakatsiz dizisine yeni transfer

Bunalımda
Haluk’un oğlu olduğu ortaya çıkan Selçuk (Taro Emir Tekin) bugüne kadar yaptıklarının hesabının altında eziliyor. Annesinin varlığı daha da dibe götürüyor onu. Duyumlar ve bilgiler Selçuk’un diziye veda edeceği yönünde."