Cadde Sadakatsiz'de Derin ve Asya arasında kalan Volkan'ın hazin sonu! 'Sonunda hak ettiğini buldu'

Sadakatsiz'de Derin ve Asya arasında kalan Volkan'ın hazin sonu! 'Sonunda hak ettiğini buldu'

12.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 11 Mayıs Çarşamba akşamı 58’inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Büyük finale son iki bölüm kala heyecanın iyice arttığı diziye intikam planından vazgeçmeyen ve yeni hamlelerle ortalığı iyice karıştıran Asya ve Volkan’ı kaybetme korkusuyla kontrolünü iyice kaybeden Derin damga vurdu. Son sahnede Volkan’ın başına gelenlere ise sosyal medyadan yorum yağdı. İşte 'Sadakatsiz' dizisinin yeni bölümünde yaşananlar…

Sadakatsizde Derin ve Asya arasında kalan Volkanın hazin sonu Sonunda hak ettiğini buldu

İki sezondur Kanal D’de çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan 'Sadakatsiz' dizisi entrika dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. BBC’nin ‘Doctor Foster’ adlı dizisinden uyarlanan 'Sadakatsiz', 11 Mayıs akşamı 58’inci bölümüyle ekranlara geldi. 

Haberin Devamı

Büyük final için geri sayıma başlayan 'Sadakatsiz' son bölümde; Derin’in; Ali ve kendisine bir şey yaptığına dair ortamı hazırlayan Asya, oğlunu da aldı ve bir arkadaşının evine gitti. Herkesten her şeyden uzaklaşan Asya, neler olup bittiğini Derya’dan öğrendi.

"KOCAN ASYA'YI SEVİYOR"

Volkan’ın yeni aldıkları evi Ali’nin üzerine yaptığını öğrenince çileden çıkan ve Asya’yı tehdit eden Derin, soluğu Onur’un evinde aldı. Ona yaşadıklarını anlatan Derin, Onur’un “Kocan Asya’yı seviyor görmüyor musun?” demesinin ardından sinir krizi geçirdi. Sevdiği kadını zar zor yatıştıran Onur, onu evinde misafir etti.

Sadakatsizde Derin ve Asya arasında kalan Volkanın hazin sonu Sonunda hak ettiğini buldu

Bu sırada Asya ve Ali’nin ortada olmayışıyla çılgına dönen Volkan, Derin’in onlara bir şey yaptığını düşünürken; polise gitti. Ancak kayıp başvurusunun 24 saat sonra yapılabileceğini öğrenince eve döndü. Aynı anlarda kızını bulan Gönül, onu gidip Onur’un evinden aldı.

Haberin Devamı

ASYA'DAKİ SES KAYDI ŞOKE ETTİ

Asya ve Ali’ye bir şey yapmadığını söylese de kimseyi inandıramayan Derin, buna öfkelenirken; karısına inanmayan Volkan, Ali'nin eğitimi için ayırdıkları parayı yerine koymak için böyle bir şey yaptığını anlattı. Sonra da soluğu Asya’nın evinde aldı. Geceyi orada geçiren Volkan, sabah karşısında Derin’i gördüğüne hiç mutlu olmazken; o an Asya ve Ali eve geldi.

Sadakatsizde Derin ve Asya arasında kalan Volkanın hazin sonu Sonunda hak ettiğini buldu

Derin’in kendisini tehdit ettiğini söyleyen Asya, bu nedenle Ali ile uzaklaştıklarını söyledi. Herkesin bu duruma şahitlik yapabileceğini söyleyen Asya, Derin’in kendisini tehdit ettiği ses kaydını da dinletti. Buna dayanamayan Derin, bir kez daha Onur’a giderek onunla dertleşti. 

VOLKAN'DAN YENİ YATIRIM HAMLESİ

Duydukları karşısında ne diyeceğini bilemeyen Volkan, Asya’nın isteğiyle oradan uzaklaştı. Şirkete giden Volkan Arslan, maddiyatını güçlendirmek için yeni bir anlaşma yapmak için harekete geçti.

Sadakatsizde Derin ve Asya arasında kalan Volkanın hazin sonu Sonunda hak ettiğini buldu

Olanların ardından hastaneye giden Asya, Onur’un kendisini arayıp görüşmek istemesiyle şaşırdı. Ondan Derin’in kendisine gittiğini öğrenen Asya, asla durmayacağını söyledi. Eve dönünce de Volkan’ı çağırdı ve ona Onur’dan duyduklarını anlattı. Bu durumun boşanma davasında kendisinin lehine olacağını belirten Asya, eski kocasına 'Evine gidip, boşanmak istediğini söyle' dedi.

Haberin Devamı

GÖNÜL'ÜN ARAŞTIRMALARI SONUÇ VERDİ

Bu sırada Onur'la görüşen Gönül, Derin için onunla iş birliği yapmayı kabul ederken, kendisinden Volkan ve Ali üzerindeki malları araştırmasını istediği eski arkadaşıyla görüştü. Gönül Güçlü, damadının aldığı çoğu şeyi oğlunun üzerine yaptığını öğrendi.

Sadakatsizde Derin ve Asya arasında kalan Volkanın hazin sonu Sonunda hak ettiğini buldu

İKİ KADIN ARASINDA KALAN VOLKAN'IN KARARSIZLIĞI

Asya'nın evinden Selçuk’un yanına giden ve iki kadın arasında kaldığını söyleyen Volkan, kararsızlığıyla birlikte evine gitti. Derin’in kendisiyle baş başa yemek yemek için hazırlandığını gören ve ondan etkilenen Volkan ise kendisini arayan Asya’ya “Zeynep hasta. O yüzden bugün boşanmak istediğimi söyleyemeyeceğim” dedi. Buna inanmayan Asya ise yaptığı turtayla kapıyı çaldı.

VOLKAN BIÇAKLANDI

Zeynep’i merak ettiği için geldiğini ifade eden Asya, Derin ve Gönül’ün böyle bir şey olmadığını söylemesiyle bombayı patlattı. Derin’e; Volkan’ın bu akşam kendisini sevdiğini ve boşanmak istediğini söylemek için geldiğini söyledi. Asya’nın sözleriyle çılgına dönen Derin ise eline bıçak alarak ona saldırmaya çalıştı. Volkan ise karısını durdurmaya çalışırken yaralandı.

Haberin Devamı

Asya ile Derin arasında kalan Volkan’ın başına gelenlere sosyal medyadan yorum yağdı. İşte 'Sadakatsiz' son bölüme gelen yorumlardan bazıları…

İki kadın arasında seçim yapamayan Volkan’a hastane yolu”, “Kararsızlığın sonu karanlıktır”, “Ne istediğini bilmeyen sahip olduklarını da kaybeder”, “Volkan yine bildiğimiz gibi”, “Her şeyin suçlusu sensin Volkan”, “Sonunda hak ettiğini buldu”, “Asya son sahnede tam anlamıyla intikamını aldı”, “Volkan kendi sonunu sen hazırladın”, “Volkan'ı kalbinden vuran aslında Derin değil Asya olacak”, “Volkan tam da hak ettiği yerden, kalbinden yaralandı.