Cadde Salma Hayek: Babaanne rolü bekliyordum

Salma Hayek: Babaanne rolü bekliyordum

21.08.2021 - 09:15 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, Marvel'in yeni dönem filmi 'Eternals' filmindeki rolü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Projede 'Ajak' karakterini canlandıran Hayek, kendisine teklif geldiğinde babaanne rolü verileceğini düşündüğünü söyledi.

Salma Hayek: Babaanne rolü bekliyordum

1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, oyuncu kadrosunda kendisinin de yer aldığı yeni dönem filmi 'Eternals' hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"YAŞLI KADIN ROLÜNÜN TEKLİF EDİLMESİNE ALIŞKINIM"
Filmde oynaması için kendisine gelen teklifin ayrıntılarını anlatan Hayek, o anki hislerini, "O gün 'Unut gitsin.' dedim. 'Tanrı bilir nasıl bir babaanne oynamamı istiyorlar...' diye düşündüm. Figüran ya da yaşlı hayat kadını rolünün teklif edilmesine alışkınım" ifadelerini kullandı.

Filmde küçük bir rol teklif edileceğini düşünen ancak 'Eternals'ın lideri 'Ajak'i canlandıran 54 yaşındaki yıldız, daha sonra sözlerine; "Şoke olmuştum. 50'li yaşlarınızda çok sevdiğiniz bir yönetmenin sizi arayıp 'Süper kahraman olacaksın.' dediğini hayal edin" diye devam etti.

'Eternals'ın oyuncu kadrosunda Hayek'in yanı sıra; Angelina Jolie, Kit Harington, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan ve Don Lee var.

Salma Hayek: Babaanne rolü bekliyordum
FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS/ INSTAGRAM