Cadde Samet Liçina kimdir, kaç yaşında? Samet Liçina boyu kaç, aslen nereli?

Samet Liçina kimdir, kaç yaşında? Samet Liçina boyu kaç, aslen nereli?

05.03.2021 - 01:53 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Samet Liçina'nın hayatı merakla araştırılıyor. Armağan Çağlayan'ın programına katılarak gündem olan Samet Liçina, Kerimcan Durmaz'ın da yakın arkadaşıdır. Sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor, DJ olarak da sahne aldı. İşte, Samet Liçina biyografisi...

Samet Liçina kimdir, kaç yaşında Samet Liçina boyu kaç, aslen nereli

Samet Liçina, Kerimcan Durmaz ile yakın arkadaşlığı nedeniyle aratılan isimler arasında bulunuyor. Katıldığı programda estetik bağımlısı olduğunu ve çok sevdiğini dile getirmişti. Ken bebeğe benzetilen Samet Liçina, bir kardeşini kanser hastalığı nedeniyle kaybettiğini açıkladı. 

Haberin Devamı

SAMET LİÇİNA KİMDİR?

Sırbistan asıllı olan Liçina, Dj olarak sahne alsa da sosyal medya fenomeni olarak tanınıyor. 23 Mayıs 1992 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Sırbistan Novi Sad, babası ise Karadağ Montenegro nüfusundandır. 28 yaşında olan Liçina, 3 kardeş olduğunu ve birini lösemi nedeniyle yıllar önce kaybettiğini ifade etmişti. Ken Doll'a benzemek için hiç bir şey yapmadığını doğuştan benzediğini belirtti. Estetiğe olan ilgisi nedeniyle bağımlı olabileceğini açıkladı. İlk estetiğini de 17 yaşında yaptırdı.

Gece gündüz vakit buldukça yüzdüğünü bu şekilde formda kaldığını belirtmişti. Geçirdiği estetik ameliyat sayısını bilmediğini ve yılda bir defa yapmaya gayret ettiğini ifade ediyor.