Cadde ‘Savaş aptalca bir şey’

‘Savaş aptalca bir şey’

06.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul konseri öncesi  gazetecilerin karşısına çıkan Andrea Bocelli, barış mesajı verdi. İtalyan tenor, “Savaş bence çok aptalca bir şey” dedi.

‘Savaş aptalca bir şey’

MESUT YILMAZ - Dünyaca ünlü İtalyan tenor Andrea Bocelli, 8 Haziran 2024’te Beşiktaş Dolmabahçe Stadyumu’nda sahne alacağı konser öncesi Feriye Palace’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Barış mesajları veren sanatçı, “Kendi müziğimle dünya çapındaki güncel şartların daha da iyileşmesine bir katkım olursa ne mutlu bana... Ben sesimden feragat edebilirim yeter ki barış tesis edilsin. Savaş bence çok aptalca bir şey. Korkunçluğu bir yana, insanlığın hatası” diye konuştu.

Haberin Devamı

BWO Entertainment, CEO Event ve Dolmabahçe AŞ organizasyonuyla gerçekleşecek gece için Bocelli, “Stadyum dediğimiz zaman farklı bir heyecan verir. Yüksek sayıda seyirciye hitap etmek ayrı keyifli. Akustiği tam değerlendirmek zor olabiliyor ve bu yüzden bütün hazırlıklarımızı önceden yapacağız. Ses, Allah’ın bir lütfu ama ben de çalışarak elimden geleni yapıyorum. Türkiye çok güzel İstanbul da öyle, bu konuda ne söylesem yüzeysel kalır. Kendimi şanslı hissediyorum” dedi.