Cadde Şebnem Ferah'tan yeni albüm: Parmak İzi

Şebnem Ferah'tan yeni albüm: Parmak İzi

11.04.2018 - 18:10 | Son Güncellenme:

İlk albümü 'Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah’ın uzun süredir beklenen albümü 'Parmak İzi' 12 Nisan Perşembe günü Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanacak.

Şebnem Ferahtan yeni albüm: Parmak İzi

Beş yıl aranın ardından müzikseverlerin beğenisine sunulan, söz ve bestesi Şebnem Ferah’a ait 10 şarkının yer aldığı 'Parmak İzi' albümünün kayıtları Babajim İstanbul stüdyolarında gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Albümde yer alan 9 şarkının düzenlemesi Şebnem Ferah, Ozan Tügen ve Tarkan Gözübüyük imzası taşırken, 'Kıramazsın' şarkısının düzenlemesi ise Şebnem Ferah ve Demir Demirkan’a ait.

Albümün mixleri Murat Bulut, masteringi Evren Göknar tarafından Los Angeles Capitol stüdyolarında yapıldı. Parmak İzi’nin kayıtlarında, akustik gitarları da çalan Şebnem Ferah’a müzisyen arkadaşları Ozan Tügen (klavyeler), Kerem Özyeğen (gitar), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Metin Türkcan (gitar), Tarkan Gözübüyük (gitar, bas gitar), Demir Demirkan (gitar, akustik gitar) eşlik etti.