Cadde Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den Zürih pozu!

Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den Zürih pozu!

13.08.2022 - 08:07 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Birlikte sık sık seyahat eden ünlü çift, son olarak İsviçre'ye gitti. Tatilinden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Sayan, son olarak eşi Ökten ile Zürih'te verdiği pozu yayınladı.

Seda Sayan ile Çağlar Öktenden Zürih pozu

24 Nisan 2022 tarihinde dünyaevine giren Seda Sayan ile Çağlar Ökten, balayı için Paris'i tercih etmişti. Ardından Türkiye'ye dönen Sayan ve Ökten, ardından yine tatil için yurt dışına çıkmıştı. İlk olarak Hollanda'ya giden çift, daha sonra rotayı Yunanistan'ın Mikonos Adası'na çevirmişti. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Ökten, eşiyle olan bu karesini "O gülüşün hiç eksik olmasın gül yüzlüm!" notuyla yayınlamıştı.

Haberin Devamı

"SEVGİLİM!"

Aşklarını sık sık sosyal medyaya taşıyan ve şimdilerde Atina'da olan çiftten Seda Sayan, yeni fotoğraflar paylaşmıştı. Adeta aşk sarhoşu olan ünlü şarkıcı, mutluluk pozlarına "Aşkla, sevgiyle, sevgilim" notunu düşmüştü.

BU BALAYI BİTMEZ!

Seda Sayan, ardından eşiyle birlikte Bodrum Turgutreis’te bir otelde objektiflere yansımıştı. Mikanos tatillerini bitirdikten sonra ayaklarının tozuyla Bodrum’a gelen çiçeği burnunda çift, kısa bir Bodrum tatilin ardından İsviçre’ye gideceklerini söylemişti.

Seda Sayan ile Çağlar Öktenden Zürih pozu

 

Nikah töreninden kısa bir süre sonra Mersin'de Ökten'in annesi ve babasıyla buluşan Seda Sayan, ünlü müzisyenin ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Artur'la da tanışmıştı. Seda Sayan, ziyaretten çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Haberin Devamı

KAYINVALİDESİYLE EŞİNİ İZLEDİ

Son olarak kayınvalidesi Hicran Hanım'la eşini izlemeye giden Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda bir video paylaşmıştı. Seda Sayan paylaşımında kayınvalidesine neden 'Hicom' dediğini de açıkladı. Sayan açıklamasında "Bana kızıyorsunuz ama kızmayın. Kayınvalidemin adı Hicran çocukları ona 'Hico' diyor" demişti.

Seda Sayan ile Çağlar Öktenden Zürih pozu

"O BENİM ANNEM DEĞİL!"

Kısa bir süre önce Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden Ökten'in oğlu Artur, bir takipçisinin, "Sırtın yere gelmez oğlum. Seda annen var!" sözlerine verdiği yanıtla gündeme gelmişti.

Çağlar Ökten'in oğlu Artur, o kullanıcının yorumunu, "1- Seda benim annem değil, ben ona 'Abla' diyorum. 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez, o benim arkamda. Seda abla değil." şeklinde cevaplamıştı.

 

ZÜRİH'TE AŞK KARESİ

Mutlu birliktelikleri devam eden ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Sayan ile Ökten, tüm bu yaşananların ardından soluğu İsviçre'de aldı. Bol bol gezen ikiliden Seda Sayan, eşiyle Zürih'te verdiği pozu kalp emojisiyle paylaştı. Ökten de aynı kareyi Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladı.

Seda Sayan ile Çağlar Öktenden Zürih pozu