Cadde Selahattin Paşalı'yı babalık heyecanı sardı!

Selahattin Paşalı'yı babalık heyecanı sardı!

21.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Selahattin Paşalı, 41. İstanbul Film Festivali’nin ödülleri törenine katıldı. Geçtiğimiz hafta uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Lara Tümer ile nikah masasına oturan ünlü isim, babalık heyecanını muhabirlerle paylaştı.

Selahattin Paşalıyı babalık heyecanı sardı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 41. İstanbul Film Festivali’nin ödülleri, 19 Nisan Salı akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Festivalde ulusal ve uluslararası yarışmalarda toplam 56 film yarıştı.

Haberin Devamı

41. İstanbul Film Festivali Ödül Töreni 19 Nisan Salı gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapıldı. Cem Davran’ın sunuculuğu üstlendiği gecede Uluslararası ve Ulusal Altın Lale ödüllerinin yanı sıra, Ulusal Yarışma bölümünde En İyi Yönetmen, Jüri Özel Ödülü, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Kurgu, En İyi Sanat Yönetmeni ve En İyi Özgün Müzik ödülleri takdim edildi. Ödül töreninde ayrıca Ulusal Belgesel Yarışması, Ulusal Kısa Film Yarışması ödülleri, Genç Usta Ödülü, Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü ve Uluslararası Sinema Eleştirmenleri Federasyonu (FIPRESCI) Ödülleri’nin kazananları da açıklandı.

SON DİZİSİ HAKKINDA KONUŞTU

Daha önce 'Kalp Atışı', 'Leke', 'Babil' ve 'Aşk 101' gibi dizilerde rol alan Selahattin Paşalı, son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'  adlı dizide başrol oynayan Selahattin Paşalı da ödül gecesine katılanlar arasındaydı.

Haberin Devamı

Muhabirlerin 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisindeki oyunculuk performansı ile ilgili sorulara yanıt veren oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

‘‘Elimden geleni yapmaya çalıştım. Tüm ekip ile güzel bir iş çıkardık. Devamı gelecek. Ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Popülerlik beni korkutmaz tam tersine daha fazla başarılı ve mütevazi olmak için beni motive eder"

ANNE-BABA OLUYORLAR

Öte yandan son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Paşalı, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda da bebek bekledikleri iddialarıyla gündeme gelen çift, konuyla ilgili sessizliklerini korumuş ancak çıkan haberlerden günler sonra Tümer, paylaştığı kare ile hamile olduğunu duyurmuştu.

Tümer, Paşalı'nın elinin göbeğinde olduğu bir pozu paylaşmış ve "Bir ömür benim aşklarım" notunu düşmüştü.

Selahattin Paşalıyı babalık heyecanı sardı

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Ünlü isim, geçtiğimiz hafta bir süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile birlikteliğini evlilikle taçlandırmıştı. Aileleri ve yakın arkadaşları, ikiliyi mutlu günlerinde yalnız bırakmamıştı. Çiftin nikahından fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmıştı.

Nikahta çekilen fotoğraflardan bazılarını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Lara Tümer, Selahattin Paşalı ile verdiği pozlardan birini "Love (aşk)" notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Selahattin Paşalıyı babalık heyecanı sardı

HEYECANINI BÖYLE PAYLAŞTI

Törende basın mensuplarının, “Düğününüz için neler söylemek istersiniz?” sorusuna da yanıt veren başarılı oyuncu “Aile arasında sade bir düğün olsun istedik. Çok heyecanlıyım, başka bir heyecanım da baba olacak olmam” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

KARNI BURNUNDA POZ VERDİ

Selahattin Paşalı'yı yeni dizisi 'Pere Palas'ta Gece Yarısı'nın gala gecesinde yalnız bırakmayan Lara Tümer, büyüyen göbeğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Sevgilisiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Tümer, paylaşımına; "Seninle çok gurur duyuyorum aşkım Sıkı çalışman, disiplinin ve bu harika işe duyduğun saygıyla gurur duyuyorum. Bana her gün ilham veriyorsun ve sana tapıyorum" notunu düşmüştü.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya da meslektaşı Selahattin Paşalı ve sevgilisinin romantik pozuna; Tümer'in karnını tutarak dahil olmuştu.

Selahattin Paşalıyı babalık heyecanı sardı