Cadde Sen Konsere Kitaplar Çocuklara

Sen Konsere Kitaplar Çocuklara

17.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Sen Konsere Kitaplar Çocuklara

Ünlü sanatçılar, ‘Sen Konsere Kitaplar Çocuklara’ projesini sosyal medya hesaplarında paylaşarak, kitap hediye etme alışkanlığının yaygınlaştırılmasına destek oldu.

Sen Konsere Kitaplar Çocuklara

Haberin Devamı

İstikbal Açık Hava Konserleri’nde, ‘Sen Konsere Kitaplar Çocuklara’ kampanyasına ünlü isimler destek verdi. Kenan Doğulu, Athena, Edis, MFÖ, Teoman, Şebnem Ferah, Yalın, Ferhat Göçer ile ‘Yoldan Çıkan Oyun’ ve ‘Damdaki Kemancı’ oyuncularının sosyal medyadan yaptıkları çağrılarla binlerce kitap toplandı. Kitap okumayı ve paylaşmayı yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen sosyal sorumluluk projesi, müzikseverlerin yoğun ilgisini gördü. Kenan Doğulu’yla başlayan projede, en fazla kitapla gelenler, hayran oldukları sanatçılarla konser sonrasında tanışma fırsatı yakaladı.

İmzalı CD sürprizi

Doğulu’nun yanı sıra Yalın ve Ferhat Göçer konserinde 100 izleyici, oturma alanına bırakılan imzalı CD’lerden kazandı. Doğulu’nun ardından Athena, Edis, MFÖ, Teoman, Şebnem Ferah, Yalın ve Ferhat Göçer de hayranları için benzer sürprizler hazırladı. ‘Yoldan Çıkan Oyun’ ve ‘Damdaki Kemancı’ oyunlarının ünlüleri sosyal medyadan izleyicilere kitap bağışı yapma çağrısında bulundu. D&R Bağış Kütüphanesi için kısa sürede binlerce kitap toplanırken, kitap hediye etme alışkanlığının yaygınlaştırılması ve kitap hediye etmenin anlamlı mutluluğunu yaşatmak hedeflendi.