Cadde ‘Senden Önce’ izleyenleri şaşırttı!

‘Senden Önce’ izleyenleri şaşırttı!

15.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sinem Ünsal, Alp Navruz ile Nilperi Şahinkaya’nın başrolünü paylaştığı ‘Senden Önce’ dizisinin ilk bölümünün final sahnesi izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

‘Senden Önce’ izleyenleri şaşırttı

SEÇKİN ŞENVARDAR - Kanal D’nin yeni dizisi ‘Senden Önce’, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikâyeyi içerisinde barındıran proje, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak, izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve (Sinem Ünsal) ile Sahra (Nilperi Şahinkaya) arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın (Alp Navruz) iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.

Haberin Devamı

Sinem Ünsal, Alp Navruz ile Nilperi Şahinkaya’nın başrolünü paylaştığı yapımın oyuncuları ve ekibi, ilk bölümü önceki akşam Pera Palace Hotel’de izledi. Navruz, “Hikâyemiz çok dişi... Her yeni bölümde farklı bir konuyu merak edeceğiz” dedi. Ünsal, “Her karakterimiz o kadar gerçek ki; hem zaafları hem tutkuları hem de güçlü yanları var” diye konuştu. Şahinkaya ise, “Sahra sözünde duran, narsist, kimseyi sevmeyen ama bir kişiyi çok seven bir kadın” şeklinde konuştu.

‘Senden Önce’ izleyenleri şaşırttı

‘Kanal D Türkiye’nin hafızası oldu’

Etkinliğe katılan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Bu yıl, Kanal D’nin 30’uncu kuruluş yıl dönümü. Bu 30 yılda Kanal D, Türkiye’nin hafızası oldu. On binlerce insanın hayatına dokundu” dedi. Yılmaz Erdoğan’dan ‘İnci Taneleri’nin yakaladığı ivmeyi, yayına girmeye hazırlanan yeni projelerle sürdüreceklerine dikkat çeken Yancı, “Kanal D olarak; 2024’e ‘İnci Taneleri’yle çok hızlı bir giriş yaptık. Şimdi ise ‘Senden Önce’ zamanı. Bu proje de bizim için ayrı, çok farklı bir proje; çünkü D Media imzalı. Önümüzdeki günlerde ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ izleyicimizle buluşacak. Ayrıca yıl içerisinde iki yeni büyük yapım daha seyirci karşısına çıkacak. 2024, Kanal D yapımlarının yılı olacak” ifadelerini kullandı.