Cadde 'Senden Önce'nin Al Yazmalı'sı! Türkan Şoray'a benzerliği şaşırttı

'Senden Önce'nin Al Yazmalı'sı! Türkan Şoray'a benzerliği şaşırttı

01.02.2024 - 12:19 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan 'Senden Önce', izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Aşk, sadakat ve ihanet ekseninde geçen dizinin setinden kamera arkası fotoğraflar ortaya çıktı. Paylaşılan fotoğraflarda Sinem Ünsal’ın Türk sinemasının Sultan'ı olarak bilinen Türkan Şoray’a benzerliği dikkat çekti.

Tanıtımları ile ters köşe bir hikayenin ekrana geleceğinin sinyallerini veren Senden Önce, bu kez dizinin başrol oyuncularından Sinem Ünsal’ın Türkan Şoray’a benzerliği ile gündeme geldi.

Haberin Devamı

Canlandırdığı 'Merve' karakteri için sette objektif karşısına geçen güzel oyuncu; saçları, gözleri ve bakışları ile Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray’a benzetildi.

Senden Öncenin Al Yazmalısı Türkan Şoraya benzerliği şaşırttı

Oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de dikkat çeken Sinem Ünsal, set ve karavan arasında geçen önemli anlarını sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor.

Senden Öncenin Al Yazmalısı Türkan Şoraya benzerliği şaşırttı

D Media’nın yapımcılığını üstlendiği, yakında Kanal D’de ekrana gelecek olan Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda; Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Senden Öncenin Al Yazmalısı Türkan Şoraya benzerliği şaşırttı