Cadde Şener Şen mutfak alışverişinde

Şener Şen mutfak alışverişinde

05.04.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Şener Şen, önceki gün evi için alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Kendisini fark eden sevenleriyle alışveriş esnasında sohbet etmeyi ihmal etmeyen 81 yaşındaki sanatçı, samimi tavırlarıyla dikkat çekti. 'Zengin Mutfağı' tiyatro oyunuyla izleyici karşısına çıkan Şener Şen, maskesini bir an olsun çıkarmadı.

Şener Şen mutfak alışverişinde

Senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'Bursa Bülbülü' filmi ile gündemde olan Ata Demirer, geçtiğimiz günlerde usta sanatçı Şener Şen ile bir ortak arkadaşlarının evinde buluştu.

Haberin Devamı

"NE KADAR ŞANSLIYIM"

Ünlü komedyen, o anları sosyal medya hesabından "Ne kadar şanslıyım" notuyla yayınladı. Ata Demirer ve Şener Şen'in fotoğrafına; Buray, Melek Baykal ve Ceyhun Yılmaz gibi ünlü isimler yorum yaptı.

Şener Şen mutfak alışverişinde

ALIŞVERİŞ YAPARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Şener Şen, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. 'Zengin Mutfağı' tiyatro oyunuyla büyük beğeni kazanan usta oyuncu evi için mutfak alışverişi yaparken objektiflere takıldı.

Şener Şen mutfak alışverişinde

SAMİMİ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ 

Kendisini farkeden sevenleriyle alışveriş esnasında sohbet etmeyi ihmal etmeyen Şener Şen, samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Usta oyuncu maskesini bir an olsun bile çıkarmadı.

Şener Şen mutfak alışverişinde

BİSİKLETE BİNERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Haberin Devamı

Şener Şen, geçtiğimiz yıllarda Datça'da bisiklete binerken görüntülenmişti. Gazetecilerle karşılaşan ünlü oyuncu, "Sizin burada ne işiniz var?" diye konuşup şaşkınlığını dile getirmişti.

Şener Şen mutfak alışverişinde

"BENDE SİZLİK MALZEME YOK"

 Muhabirlerin "Uzun zamandır buralardayız sizinle karşılaşmadık" sözleri üzerine usta sanatçı, "İyi olmuş" karşılığını verip tebessüm ettirmişti. 

Şener Şen mutfak alışverişinde

Görüntülenmekten hoşlanmadığını söyleyen Şener Şen, "Medyada görünmek isteyen görünüyor zaten. Bende sizlik malzeme yok" demişti.