CaddeSeren Serengil ve Yeşim Salkım hakkında karar çıktı!

Seren Serengil ve Yeşim Salkım hakkında karar çıktı!

29.03.2018 - 12:40 | Son Güncellenme:

Gülben Ergen’in avukatı kişilik haklarına saldırı iddiasıyla Yeşim Salkım ve Seren Serengil'i şikayet etmişti.

Seren Serengil ve Yeşim Salkım hakkında karar çıktı

Gülben Ergen’in avukatı bir programda yaptıkları konuşmada kişilik haklarına saldırıda bulundukları iddiasıyla Yeşim Salkım ve Seren Serengil hakkında savcılığa yaptığı şikayet sonuçlandı

Haberin Devamı

Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre, Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, Mehmet Coşkundeniz ve Yeşim Salkım’ın, Serengil ile Gülben Ergen arasında yaşanan olaylarda yargının verdiği kararları sanki kendisi veriyormuş gibikonuştuklarını iddia etti.

Hakkında karalama kampanyası yürüterek reyting elde etmeyi hedeflediklerini belirten Mimir, 3 yorumcunun da yalan haberlerle kişilik haklarına saldırıda bulunduklarını öne sürerek yargılanmalarını istedi.

"KOVUŞTURMAYA YER YOK"
Savcılık şikâyet edilen yayında hakaret ve tehdit suçlarının yasal unsurlarının oluşmadığını belirterek kovuşturmaya yer yok kararı verdi. Böylece şikâyet, takipsizlikle sonuçlandı.

KEŞFETYENİ
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?

Cadde | 16.06.2025 - 07:20

Survivor'ın bu yıl şampiyonu Adem Kılıççı oldu. Şampiyon olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar geldi.

Yazarlar