Cadde Sevcan Orhan: Oyunculuğa göz belertiyorum!

Sevcan Orhan: Oyunculuğa göz belertiyorum!

11.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

2000 yılında 'Nenni Bebek' isimli ilk albümünü çıkaran Sevcan Orhan, önceki gün alışverişe çıktığı Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Şarkıcılık dışında sunuculuk da yapan 39 yaşındaki sanatçı, birkaç projeden teklif aldığını ve bu sıralar oyunculuk denemesi yapmak için hazırlıkları olduğunu söyledi.

Sevcan Orhan: Oyunculuğa göz belertiyorum

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
16 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen, aslen Erzincanlı olan Sevcan Orhan, küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. Lisede okurken bir Türk Halk Müziği yarışmasında üçüncülük kazandı. Lise eğitiminin ardından İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ses eğitimi bölümüne girdi. 2000'de çıkardığı ilk albümü ile profesyonel müzik kariyeri başladı.

Haberin Devamı

Daha sonra beş albüm daha çıkaran Türk Halk Müziği sanatçısı, 2012-2013 yılları arasında türkücü Alişan ile Star TV'de ekranlara gelen 'Alişan ile Sevcan' adlı sabah programında ve 'Sevcan'la Lezzet Yolunda' adlı yemek/gezi programında sunuculuk yaptı. Orhan, son olarak önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Sevcan Orhan: Oyunculuğa göz belertiyorum

"ÇOK KIRIŞMADAN OYUNCULUĞU DENEYİMLEMEK İSTİYORUM"

Üç ayrı senaryo teklifi aldığını ve bir oyuncu koçuyla çalışmalara başladığını belirten Orhan, son günlerde yaşadığı tatlı telaşı şu sözleriyle anlattı:

Bu aralar oyunculuk dersi alıyorum, oyunculuğa göz kırpmıyorum adeta göz belertiyorum, çok istiyorum. Artık 40 yaşındayım, çok kırışmadan, çok yüzüm kullanılır hale gelmeden deneyimlemek istiyorum. Profesyonel oyuncu değilim tabii ama bir şey yapacaksam ona dair fikrim olmalı, onun için ders alıyorum. 1-2 projede adımın geçtiğini söylediler, sağ olsunlar beni oyuncu koçuyla çalıştırmaya başladılar. Zaten başarısız olursam teşekkür eder, koşa koşa kaçarım.

"AKCİĞERİMİN DÖRTTE BİRİ ALINDI"

Dört yıl önce akciğer ameliyatı geçirdiğini ve sağ lobunun dörtte birinin alındığını açıklayan şarkıcı, "Pandemide korktum tabii. Akciğer ameliyatı geçirmiştim, dörtte biri alınmıştı sağ üst lobum. Ağır bir ameliyattı, çok bir yerde söylemedim. Son dört yılım hayatımın ikinci bölümü. Hayat çok kısa çok üzülüyorum bir sürü şey görüyorum. Öyle bir an geliyor ki sağlık dışında bir şeyin kıymeti yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"INSTAGRAM SAHTE BİR DÜNYA"

Sevcan Orhan, geçtiğimiz günlerde YouTube’da yayınlanan ‘Hasan Basri Budak ile Yolculuk’ programına konuk olmuştu. Şarkıcı, “Hayatındanızdan bir şeyi çıkarmak zorunda olsaydınız, neyi çıkarırdınız?” sorusuna, “Keşke sosyal medya gitse. İşim için kullanıyorum; ama Instagram’ın sahte bir dünya olduğunu düşünüyorum. Hayatımda olmasa daha güzel yaşarım” yanıtını vermişti.