Cadde Sevcan Orhan'dan 'evlilik' açıklaması!

Sevcan Orhan'dan 'evlilik' açıklaması!

07.07.2023 - 09:21 | Son Güncellenme:

Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan, geçtiğimiz gün Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı. "Müzmin yalnızım" açıklamasını yapan 40 yaşındaki şarkıcı, evliliğe bakış açısını anlattı.

Sevcan Orhandan evlilik açıklaması

Yeni bir şarkıcı çıkaracağını açıklayan Sevcan Orhan, "Güzel bir Anadolu türküsü. Eliple Ankara'ya konsere gidiyorduk, kameraman arkadaşımız bizi çekti. Yol kenarında oynadık. TIR'lar geçerken korna çaldı. Çok güzel bir klip oldu. Parçanın yapımcısı da benim. Bu işi öğreniyorum, öğrendikçe daha keyifli oluyor" dedi.

Haberin Devamı

"BAŞIMI ÖNE EĞDİRECEK BİR ŞEY YAPMADIM"

Ünlü isim, "Türkücülerin hayatları oyuncular kadar merak edilmiyor mu?" sorusuna, "Bence çok merak edilmiyor. Benim sorumluluğum aileme ve sevenlerime. 23 yıldır başımı öne eğdirecek bir şey yapmadım" yanıtını verdi.

Sevcan Orhandan evlilik açıklaması

"BU HAYATI PAYLAŞMAK KOLAY DEĞİL"

Hayatında kimsesinin olmadığını belirten şarkıcı, "Müzmin yalnızım. Bu iş kısmet ve nasip işi. Her geçen gün daha zorlaşıyor. Bana kızmasınlar ama bu hayatı paylaşmak kolay değil. Eskisi gibi insanların birbirine tahammülü yok. 'Hep daha iyisi olsun' diyerek maymun iştahlılık var. Yalnızlığa alışmak kötü. En uyuşan halini bulamayınca yalnızlığa alışıyorsun" ifadelerini kullandı.