Cadde Şeyma Subaşı'ndan yeni pozlar

Şeyma Subaşı'ndan yeni pozlar

06.03.2022 - 11:39 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile yine adından söz ettirmeyi başardı.

Şeyma Subaşından yeni pozlar

Yaşadığı renkli hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine doludizgin devam ediyor.

Haberin Devamı

Subaşı, son olarak Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Miami sokaklarında objektif karşısına geçen 31 yaşındaki bir çocuk annesi fenomen isim, yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Şeyma Subaşından yeni pozlar

Sosyal medya hesabında 3,1 milyon takipçisi bulunan Subaşı, arabasının yanında ve ayna karşısında çekildiği pozlarını "Miami mavisi" notunu yazıp, mavi kalp emojisi ekleyerek peş peşe yayınladı.

Fit fiziğilye dikkat çeken Subaşı'nın paylaşımına, kısa sürede 45 binden fazla beğeni gelirken, takipçileri tarafından "Görebilene bir peri kızı", "Şeyma bence stil danışmanı olmalısın" ve "Sana mavi çok yakışıyor" gibi yorumlar yapıldı.

Şeyma Subaşından yeni pozlar

Öte yandan fenomen isim, geçtiğimiz haftalarda İstanbul tatilinin ardından tekrar Miami'ye dönmüş ve döner dönmez yeşil bikinisiyle kamera karşısına geçerek "Eve döndüğüm için çok mutluyum..." mesajını yazdığı yeni fotoğraflarını paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Subaşı'nın beğeni toplayan ve sosyal medya gündemine oturan bu karelerine, "Şeyma'cım hayat sana güzel", "Kasların çok iyi", ve "Spor yaptigin o kadar çok belli oluyor ki" şeklinde yorumlar yapılmıştı.