Cadde SEZAi’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

SEZAi’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

28.10.2014 - 20:21 | Son Güncellenme:

Oya Aydoğan, “Gitarımı alıp uzaklaşmak istiyorum” diyen Halil Sezai’ye tepki gösterdi: “Hem şımarıklık, hem de doyumsuzluk... Yanlış bu, şöhreti küstürmeyin!”

SEZAi’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

’İncir Reçeli’ serisiyle başarıyı yakalayan oyuncu-şarkıcı Halil Sezai’nin bir röportajındaki, “Gitarımı alıp buralardan uzaklaşmak, kafamı boşaltmak istiyorum. 6-7 ay yurt dışına gitme planım var” sözleri, Oya Aydoğan’ı kızdırdı.

Haberin Devamı

Aydoğan, ‘Söylemezsem Olmaz’ programında açtı ağzını, yumdu gözünü: “Hem şımarıklık, hem doyumsuzluk. Şöhret olmak için bu kadar uğraştıktan sonra yapılır mı? Üç senede nasıl doydunuz? Yanlış, şöhreti küstürmeyin!”

ŞÖHRET TEPKiSi

‘İncir Reçeli 2’ filmiyle sinemaseverlerle buluşan Halil Sezai Paracıklıoğlu’nun, bir röportajında “Gitarımı sırtıma alıp uzaklaşmak istiyorum” demesine, usta sanatçı Oya Aydoğan tepki gösterdi. ‘Söylemezsem Olmaz’ programında
konuşan Aydoğan şunları söyledi:
“Hem şımarıklık, hem doyumsuzluk. Halil Sezai, şöhret olmak için çok çaba sarfetti. Dizilerde küçük rollerde oynadı. Yanlış yapıyorsunuz, şöhreti küstürmeyin!”

SEZAi’YE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

PARiS’TE ORTAYA ÇIKTILAR

Konser için Paris’e giden Halil Sezai’ye ‘İncir Reçeli 2’de rol alan Şafak Pekdemir de eşlik etti. İkili, Paris sokaklarında hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.