Cadde Sıla hayranlarını korkuttu! 'İyileşmek için dişimi sıktım ama olmadı'

Sıla hayranlarını korkuttu! 'İyileşmek için dişimi sıktım ama olmadı'

03.06.2022 - 13:01 | Son Güncellenme:

10 Mayıs'ta düşerek köprücük kemiğini kıran ünlü şarkıcı Sıla'nın haziran ayındaki konserleri iptal edildi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ünlü şarkıcı, son sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi verdi.

Son dönemde oyuncu İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen, yaklaşık iki hafta önce de yeni albümü ‘Şarkıcı’yı dinleyicisiyle buluşturan Sıla Gençoğlu, yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle haziranda yapmayı planladığı tüm konserlerini temmuza erteledi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 20 gün önce düşen ve taşa çarpmasıyla köprücük kemiğinin ucunda kırık oluşan Sıla’nın doktoru, yapılan son muayenenin ardından haziranda planlanan konserlere izin vermedi.

Sıla hayranlarını korkuttu İyileşmek için dişimi sıktım ama olmadı

"KÖPRÜCÜK KEMİĞİMİ TAŞA ÇARPTIM"

Bunun üzerine konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Sıla Gençoğlu, talihsiz kazayı; "Size 8 ismini verdiğimiz askımla sesleniyorum. Yeni olan bir olay değil aslında 10 Mayıs'ta oldu. Ben iyileşme ümidiyle dişimi sıktım fakat olmadı. Düştüm ve köprücük kemiğimi taşa çarptım, ucu da kırıldı. Alçıya alınamadığı için kolluk takarak bu deliyi zapt etmeye çalıştılar" diye anlattı.

"EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI"

Ünlü şarkıcı, sözlerine; "İlk 3 konseri iptal etmemizin sebebi de budur aslında. Ben size çaktırmamak için epey bir çaba sarf ettim ama doktorum haziran ayında yapacağım konserlerin riskli olacağını söyledi. Ben büyük bir moral bozukluğu yaşadım. Şarkılarım yeni ve beraber efkar, neşe paylaşacağız diye düşündüm. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Konserlerime 1 Temmuz'da başlayacağım. Bu durumu ben bildirmek istedim. Kısa zamanda kucaklaşmak dileğiyle çok öpüyorum" diye devam etti.

Sıla hayranlarını korkuttu İyileşmek için dişimi sıktım ama olmadı

Haberin Devamı

Böylece sanatçının hazirandaki konser takvimi temmuza kaydırılmış oldu. Sıla konser serisine 1 Temmuz Bodrum Antik Tiyatro ile başlayacak. Sanatçı, 9 Temmuz Altınoluk, 11 Temmuz Çeşme ve ardından diğer şehirlerde devam edecek konserlerle yaz boyunca dinleyicisiyle buluşacak.

ARADIĞI AŞKI BULDU

Özel hayatındaki hızlı değişikliklerle adından sık sık söz ettiren şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz yaz aylarında oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü şef Hazer Amani ile 11 aylık evliliğini geçtiğimiz yıl noktalayan Sıla, İlker Kaleli ile birlikteliğini dolu dizgin sürdürüyor.

Sıla hayranlarını korkuttu İyileşmek için dişimi sıktım ama olmadı

Yazarlar