Cadde Simge Ünal: 'İnşallah ölürsün' mesajları atanlar bile oluyor!

Simge Ünal: 'İnşallah ölürsün' mesajları atanlar bile oluyor!

30.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Simge Ünal'ın geçtiğimiz günlerde İstinye Park AVM'de 1 milyon 321 bin 920 TL'ye ceket satmasıyla gündeme gelen markadan alışveriş yaptığı ortaya çıktı. Modelin, aynı markadan aldığı ceketi Instagram'da paylaşması üzerine hakaretlere maruz kalan ünlü isim, yaşadıklarını anlattı.

Simge Ünal: İnşallah ölürsün mesajları atanlar bile oluyor

İzmir'de podyuma çıkacak olan Simge Ünal, geçtiğimiz haftalarda "Gelinlik giymeyi çok seviyorum ama evlenmeyi henüz düşünmüyorum. Herhalde Türkiye'de en çok gelinlik giyen benimdir. Bu nedenle sürekli evlilik soruluyor. Her gelinlik giydiğimde farklı bir heyecan yaşıyorum. Gerçekten evlenirsem model seçmek çok zor olacak" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

"HER GÜN SPOR YAPIYORUM"

Sporunu hiç aksatmadığı belirten genç model, "Mesleğim gereği formumu korumak zorundayım. Haftanın her günü spor yapıyorum. Pilatese devam ediyorum ve beslenmeme çok dikkat ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Simge Ünal: İnşallah ölürsün mesajları atanlar bile oluyor

"KİME GÜVENECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK"

"Zaten evlenmeye sıcak değilim. Son yaşanan sosyal medya fenomen olaylarından sonra artık daha tedbirliyim. Kime güveneceğimizi şaşırdık" diyen model şöyle konuşmuştu:

Zaten hayatımda şu anda kimse yok. Geçtiğimiz gün annem, 'Evleneceğin kişinin GBT'sine de bakalım' dedi. Annem benden daha çok korkuyor. Sevgilim olacak kişiyle iyice emin olmadan nikâh masasına oturmayacağım. Gerçekten sabıka kaydına bakacağım.

Simge Ünal: İnşallah ölürsün mesajları atanlar bile oluyor

PAHALI CEKETİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Simge Ünal'ın geçtiğimiz günlerde İstinye Park AVM'de 1 milyon 321 bin 920 TL'ye ceket satmasıyla gündeme gelen markadan alışveriş yaptığı ortaya çıktı. Modelin, aynı markadan aldığı ceketi Instagram'da paylaşması dikkat çekti.

Simge Ünal: İnşallah ölürsün mesajları atanlar bile oluyor

"HAKARET DOLU ONLARCA MESAJ OKUDUM"

Haberin Devamı

Alışveriş tarzıyla konuşulan Ünal, "Bir kabana 1 milyon gibi rakamların verilmesini saçma buluyorum" demişti. Markadan aldığı 300 bin değerindeki ceketi sosyal medyada paylaştıktan sonra linç yediğini belirten model şöyle konuştu:

'İnşallah ölürsün' mesajları atanlar bile oluyor. Paylaşım yaptıktan sonra bir anda DM kutuma yüzlerce mesaj gelmeye başladı. Hakaret dolu onlarca mesaj okudum. Tehditler hiç bitmedi. Instagram bildirimleri kapadım. Çok tepki gelince paylaşımı hemen sildim. Bundan sonra sosyal medyada sadece defile ve çekimlerle ilgili paylaşım yapacağım. Yoksa yüzlerce tepki mesajları alıyorum. Artık bunları görmek istemiyorum.