Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

TRT Spor Stüdyosu’nda bizim milli takım aynısının tıpkısı ile görüntülü geldi. EURO 2020’de kullanılacak teknoloji; Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality). Cihazların cisim tanıma özelliği kullanılarak, sanal nesnelerin gerçek görüntülerin üzerine bindirilmesine denir. Ayrıca sanal stüdyoda kullanılacak.
TRT kaç kişi ile EURO 2020’de olacak? 18 kişilik bir ekip. Yorumcu olarak Roma’da Tümer Metin tercih edilmiş. İstanbul’da Nihat Kahveci ve Ayhan Akman olacak. Bizim maçları Erdoğan Arıkan ile Levent Özçelik anlatacak.

Haberin Devamı

Hayri kim olsun?

‘Camdaki Kız’ sezon finali yaptı. Son karede yüzünü görmediğimiz Hayri karakteri ortaya çıktı. Kitaptaki gibi mi olacak yoksa farklı bir hikaye ile ekrana gelecek yeni sezonda?
Kim oynasın? İbrahim Çelikkol, Erkan Kolçak Köstendil adı geçenler!

Siyasi kimlik üzerine çeşitleme

‘Nedir Ne Değildir?’, Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu program... İktidar eleştirisi üzerine konuşmalar. Konuklardan Avukat Dr. Ramazan Arıtürk, Dr. Ruşen Gültekin’i kastederek, “Mücahit Bey (Avukat Mücahit Birinci AKP MKYK üyesi) siyasi kimliği var. Değerli hocamızın siyasi parti kimliği yok. Ama siyasi parti kimliği olmadan siyasi parti gibi konuşuyor” dedi.
Bizim yakın tarihimizin belirleyici cümlesidir. “Siyaset yapma”, “Sen müziğini yap, siyaset yapma”...