Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Kezzapla Mayonez’ oldu sana arabesk

“Ulan İstanbul” için oturmuşlar, dizinin durumuna uygun arabesk şarkı yapalım demişler adını da; “Unfaithful /Kezzapla Mayonez” koymuşlar. Öyle kezzap demekle, ulan demekle olmaz. İcabında Bergen’i bildik tanıdık biz, bu ülkede...

Nuri Bilge Ceylan en çok konuşulan ünlü
Medya Takip Merkezi haziran ayının en çok konuşulan isimlerini yayınladı. Acun Ilıcalı ve Serdar Ortaç’tan sonra Nuri Bilge Ceylan geliyor. Kimleri geride bıraktı Ceylan; Sezen Aksu, Deniz Seki, Ahmet Dursun Cem Yılmaz ve Hülya Avşar...
Sayın Nuri Bilge Ceylan, lütfen bunun kıymetini biliniz...

Haberin Devamı

‘Fincan’ı gapdırmam
TRT’nin yeni yarışması “Fincan”ın tanıtımından: “Yıllardır bizim köftemizi bizden alıp, bize hamburger diye sattılar. Bizim oyunlarımızı bize televizyon formatı diye izlettirdiler. Ama fincanı onlara kaptırmayacağız.” Yürü be “Fincan” seni kim tutar!

Malzemeyi sen al yemek benden
TV8’de Ramazan sofrası Arda (Türkmen) kardeşimize teslim. Bize; “Ramazan sofralarının bolluk ve bereketinde hep birlikte hazırlayacağız” müjdesini verdikten sonra, “Bir şartım var” dedi; “Tek yapacağınız, bir gün önceden vereceğim malzeme listesini eksiksiz temin etmeniz.” Hem de tam bir ay! Battık yani.

Mehmet Günsür’ün okul anıları
İz TV’de İtalyan Lisesi’yle ilgili bir belgesel vardı. Okuldan mezun olan ünlülerden biri de Mehmet Günsür. Programın yapımcısı sevgili Nazım Alpman’la dolaşıyordu oyuncu. Basketbol sahasından bir anısını anlattı: “Kızlar bacaklarına kola sürüp yanarlardı.”
Keyifli okulmuş.

Dünya Kupası pozisyon kaçıyor
Bizdeki maçlarda pozisyon tekrarlarının zamansız yapıldığını eleştiriyordum. Dünya Kupası bize taş çıkartıyor. Yakındır, tekrar pozisyona bir golün denk gelmesi!

Ömer Üründül sözleri
“Basit kadro yapısına uygun oynuyorlar.” (Meksika için söyledi.) “Penaltılarda Brezilyalı futbolcular daha yetenekli ama en yetenekli futbolcu da penaltı kaçırır” (Şil -Brezilya maçı penaltılara kalınca.)