Cadde Sinan Akçıl'ın derbi tahmini tuttu!

Sinan Akçıl'ın derbi tahmini tuttu!

11.04.2022 - 14:25 | Son Güncellenme:

Sinan Akçıl, dün Etiler'de bulunan Fenerium’da alışveriş yaparken görüntülendi. Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi alışverişe geldiğini söyleyen şarkıcı, takıntılı hayranı nedeniyle evini değiştirmek zorunda kalan meslektaşı Aleyna Tilki ile ilgili soruda pot kırdı.

Sinan Akçılın derbi tahmini tuttu

Şubat 2021'de ikinci kez nikâh masasına oturduğu oyuncu Burcu Kıratlı ile yeniden boşanma aşamasında olan Sinan Akçıl, “Normalde derbi maça gidecektim ama arkadaşlarım aradı, 'Beraber izleyelim' diye son saniye vazgeçtim. Takıma destek için de alışveriş yapmaya geldim” dedi.

Haberin Devamı

Süper Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 32'nci haftasına damga vuran ve sarı-lacivertli takımın ezeli rakibine karşı altı yıl sonra sahasında kazandığı karşılaşma ile ilgili tahminini açıklayan şarkıcı, “Fenerbahçe 2-0 kazanır bence” dedi ve böylece maç sonu tahmini tutmuş oldu.

Sinan Akçılın derbi tahmini tuttu

"ALEYNA'YI ZİYARET EDECEĞİM"
Geçtiğimiz haftalarda Adıyaman’da verdiği konserde Aleyna Tilki’nin seyirci rekorunu kıran Akçıl, “Aleyna benim oturduğum siteye taşındı, ev ziyareti yapacağım ona. 12 bin kişi fazla geldi bana, 'Seni geçtim' diyeceğim” ifadelerini kullandı.

"EYVAH!"
Aleyna Tilki, kendisinin konserde olduğu esnada annesi Havva Öztel'i ve kız kardeşi Ayça Tilki'ye korku dolu anlar yaşatan takıntılı hayranı yüzünden evini değiştirmişti. 39 yaşındaki şarkıcı, "Benim siteye taşındı" diyerek, genç popçunun yeni evini İfşa etmiş oldu ve bu durum hatırlatılınca, “Eyvah, kızın başını yakmadım umarım. Neyse ki benim evimi de bilmiyorlar. Pot kırdım değil mi şimdi?” açıklamasını yaptı.

Sinan Akçılın derbi tahmini tuttu

Haberin Devamı

"İBRAHİM ERKAL ALBÜMÜNDE OLACAĞIM"
Meslektaşı Serdar Ortaç’ın "Benim varisim Sinan Akçıl’dır" sözlerine değinen Sinan Akçıl, “Serdar ben varisi ilan etmiş, çok sevindim. Umarım kendisi de toparlanır. Onun da eski şarkılarından oluşan bir albümü çıkıyor. Bu arada ben de ilk kez böyle bir albümde olacağım, İbrahim Erkal’ın hatıra albümünde ‘Avuçlarımda Tutamadım’ şarkısını seslendireceğim” ifadelerini kullandı.

MEYDAN OKUDU
Sanatçı arkadaşlarına verdiği şarkılarla da çok konuşulan başarılı müzisyen, iddialı bir yorumda bulunmayı ihmal etmedi: Bu yaz yeni şarkılar çıkartacağım. 'Rakiplerine meydan okuyor musun?' dersen, rakiplerime meydan okumaktan mezun olabilirim bu yaz.