Cadde Sinem Ünsal'dan kaza sonrası ilk kare: Biz geldik

Sinem Ünsal'dan kaza sonrası ilk kare: Biz geldik

09.06.2022 - 11:41 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Sinem Ünsal ve yapımcı Nisan Ceren geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçirmişti. Kaza sonrası açıklama yapan Sinem Ünsal, sağlık durumun iyi olduğunu açıklamıştı. Ünsal, kazadan sonra yeniden ekranlara döndü. Paylaştığı fotoğrafa, "Biz geldik" notunu düştü.

Sinem Ünsaldan kaza sonrası ilk kare: Biz geldik

‘Mucize Doktor’ dizisiyle adını duyuran Sinem Ünsal, Alem dergisine röportaj vermişti. Oyuncu “Canlandıracağım karakterin içimin kıpır kıpır etmesini, Sinem’den çok farklı olmasını isterim. Sınırlarımı zorlamasını keşfedemediğim yanları görmemi sağlamasını beklerim” demişti. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları...

Haberin Devamı

KALBİ DOLU

"Şu anda hayatımda biri var. İlişkide karşımdakini değiştirmeye çalışmam, saygı duyarım. Ben de olduğum gibi davranırım. Kendimi geri plana itip sevgilimi öne çıkarmam. Endişeli, disiplinli ve kontrollüyüm. Modum düşürse içinden çıkmayı kolay beceremem. Tek başıma düşüncelere dalıp sadece ona odaklanırım. Kendimi çok eleştiririm. Bir de hayallerimle yaşarım."

"Yıllardır şekersiz beslenmeye çalışıyorum. İşlenmiş yağ ve glütenden de uzak duruyorum. Yemek yapmayı çok sevmem ama farklı kültürlerdeki değişik tatları denemekten çekinmem."

Sinem Ünsaldan kaza sonrası ilk kare: Biz geldik

"GARDIROBUM TİŞÖRTLE DOLU"

"Giyim kuşam konusunda konfor odaklıyım. Rahat giyinmeyi tercih ediyorum. Gardırobum tişörtle dolu."

EKİBİ KORKUTAN KAZA

Demet Akbağ’lı Aydınlıkevler tiyatro oyununun İzmir turnesi dönüşü yaşanan trafik kazası ekibi korkuttu. Oyun sonrası Sinem Ünsal ve oyunun uygulayıcı yapımcısı Nisan Ceren işleri olduğu için gece İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Gebze yolunda Ünsal ve Ceren’in seyahat ettiği aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti, araç bariyerlere çarptı.

Sinem Ünsaldan kaza sonrası ilk kare: Biz geldik

Haberin Devamı

"SAĞLIĞIM YERİNDE"

Kazanın ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyadan açıklama yapan Ünsal, "Çok şükür ki hepimiz kaza boyutuna kıyasla çok çok iyiyiz. Sağlığım yerinde, güzel günler kapıda. Hepinize ilginiz, sevginiz, dualarınız için bin teşekkür" dedi.

SOSYAL MEDYAYA DÖNDÜ

Bir süre evinde istirahat eden Sinem Ünsal, yeniden sevenlerine kavuştu. Dün akşam sosyal medyadan rol arkadaşı Halit Özgür Sarı ile karesini paylaştı. Sinem Ünsal, bu karenin altına, "Biz geldiiiik" notunu düştü. Neredeyse 60 bin kişi bu fotoğrafı beğendi ve yorum yağmuruna tuttu.

Sinem Ünsaldan kaza sonrası ilk kare: Biz geldik

Yazarlar