Cadde‘Sinsirella’ dosyası kapandı

‘Sinsirella’ dosyası kapandı

07.09.2018 - 07:46 | Son Güncellenme:

17 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser veren Aylin Coşkun, konserin ardından kendisine sosyal medyada 'Sinsirella' diyen şarkıcı Hatice'yi şikayet etmişti.

‘Sinsirella’ dosyası kapandı

Sanat camiasındaki arkadaşlarından destek göremediğini belirterek sosyal medyada dert yanan Aylin Coşkun'un bu açıklamasına; Hatice'den 'Sinsirella' gibi ithamlarla dolu bir yanıt gelmişti. Coşkun, Hatice'nin bu paylaşımlarının ardından savcılığa başvurarak, Hatice'nin cezalandırılmasını istedi. Başlatılan soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Hatice, "Konserine gitmediğim için tahrik içerikli mesajlar paylaştı. Yaşanan tartışma sonrası ben de karşı göndermede bulundum" ifadelerini kullandı. (Dilek Yaman-Sabah)

KEŞFETYENİ
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?

Cadde | 16.06.2025 - 07:20

Survivor'ın bu yıl şampiyonu Adem Kılıççı oldu. Şampiyon olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar geldi.

Yazarlar