Cadde Sokak modasından gardıroba

Sokak modasından gardıroba

09.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yepyeni bir haftadan herkese merhaba.

Sokak modasından gardıroba

Bu hafta sokak modasından hayatımıza giren trendleri sizler için inceledim. Sokak modası, sektörün ilhamı haline geldi. Son senelerde podyumlardan çok sokak modasını konuşur olduk. Ünlülerin sokak stilleri dikkat çeker oldu. Hâl böyle olunca markalar, ünlüler ve Influencer’larla çalışmaya başlayarak, modada güçlü etkilerini kanıtlamış oldu. Bakalım bu sezon sokak modasının öne çıkanları neler?

Haberin Devamı

Zincir etkisi

Sokak modasından gardıroba

2022 yılında kadınların en çok tercih ettiği ve ön plana çıkan aksesuar modelleri içinde zincir takılar ilgi çekiyor. Tüm modelleriyle hayranlık kazanmayı başaran zincirli takı koleksiyonları, neredeyse her markada karşımıza çıkmakta. Zincir bileklik, kolye ve küpe gibi ürünlerle kadın modasında ilgi çekici. Son zamanlarda aksesuarlar artık kıyafetleri tamamlayan önemli bir parça haline geldi. Bu sezon zincir kolyelerin büyük olanları en trend aksesuarlar arasında! Eğer sizde aksesuar seviyorsanız, bu sezon zincir modelli bir aksesuar tercih etmelisiniz.

Bomber ceket sezonu

Sokak modasından gardıroba

Bu sezon sokak stilinin ön plana çıkanı bomber ceketler. Erkek modasında zaten popüler olan bomber ceket, artık kadın modasının da gözdesi olmuş durumda. Bomber ceketler ile oluşturabileceğiniz sayısız kombin seçeneği var. Ancak, kombini oluşturmaya başlamadan önce, nasıl bir modeli tercih edeceğinize karar vermeniz gerekir. Onları günümüzün stil ikonları olarak düşündüğümüzde, zaten bu ceketlerin kısa zamanda daha popüler olacağını anlamak da zor değil.

Haberin Devamı

Mary Jane geri döndü

Sokak modasından gardıroba

Modanın tekrarlanabilir ve yenilenebilir yanını en iddialı şekilde ortaya koyan trend, kuşkusuz Mary Jane ayakkabı modelleri! Sonbahar 2022’de sokak stilinden ilham alan moda sektörü şimdi sokaklarda kibar formlarda karşımıza çıkıyor. Özellikle moda haftaları sokak stillerinde öne çıkan bu bantlı ayakkabılar, kolejli stilini sokağa taşıyan parçalar arasında... Uzunca bir zamandır retro modası etkisi altındayız. Ancak bu ayakkabılara dolabınızda yer açmak için retro modasını seviyor olmanız gerekmez. Çünkü her ne kadar doğuşu o zamanlara dayansa dahi tasarımlar son derece modern.