Cadde Sungurlar son bölümde büyük mücadele-izle

Sungurlar son bölümde büyük mücadele-izle

09.03.2015 - 10:01 | Son Güncellenme:

Sungurlar 20. bölüm ile ekrana geldi. Heyecanın dorukta yaşandığı dizide Sungurlar timi Şahmaran ile büyük bir mücadeleye girer. Sungurlar son bölümü izlemek ve kaçırdığınız ayrıntıları öğrenmek için haberimize tıklayabilirsiniz.

Sungurlar son bölümde büyük mücadele-izle

Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam etti.

Haberin Devamı

Sungurlar'ı Kuşatma Planı

Sungurlar’ın elinden kurtulan Şahmaran, Güven’le beraber intikam alma hazırlıklarına başlar. Bunun için Sungurlar’ın en zayıf noktaları hedef alınır ve saldırı için düğmeye basılır. Bu sırada kargaşa ortamını körüklemek isteyen Güven, haince bir plan ile ülkedeki iç savaş tehlikesinin fitilini ateşler. Serdar Komutan, büyük bir operasyon için derhal harekete geçerken Şahmaran’ın sinsi tuzaklarıyla ağır bir darbe alır. Nişanlanmaya hazırlanan Celil ise Dilan’ın gözü önünde vurulur. Bu olayla beraber ağır bir yara daha alan Sungurlar, Şahmaran’ın kuşatmasından çıkmak için büyük bir mücadele içine girer.

SUNGURLAR 20. SON BÖLÜM İZLE