Cadde Sungurlar son bölümde büyük tuzak-izle

Sungurlar son bölümde büyük tuzak-izle

01.04.2015 - 16:24 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar 23. son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. İşkence gören Serdar'ı kurtarmak isteyen Celil ve Doktor büyük bir tuzağa düşerler. Peki Sungurlar ekibi nasıl kurtuldu? Sungurlar son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde..

Sungurlar son bölümde büyük tuzak-izle

Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 23. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

Suriye örgütü Serdar ve Meryem’i ele geçirir. Serdar kafes şeklindeki cezaevine götürülür ve ağır işkenceler görür. Diğer Sungurlar’ı da yakalamak isteyen örgüt, Meryem’i serbest bırakarak sinsi bir oyun tezgahlar. Celil ve Doktor, Serdar’ı kurtarmak için harekete geçer ancak örgütün hazırladığı büyük tuzağın kurbanı olurlar. Serdar, Doktor ve Celil vahşice infaz edilmek üzeredir. Güven ve Şahmaran için her şey yolunda giderken, Sungurlar’ı kurtarmaya çalışan Meryem, babasından destek ister ancak umduğunu bulamaz ve büyük bir çaresizliğe sürüklenir.

Yeni bölümü büyük merakla beklenen Sungurlar, 28 Mart Cumartesi günü saat 20.50’de Samanyolu TV’de.

SUNGURLAR 23. SON BÖLÜM İZLE