Cadde 'Sürekli kendimle dövüşüyorum'

'Sürekli kendimle dövüşüyorum'

06.09.2017 - 16:08 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu ‘Şansımı Seveyim’ sinema filmiyle seyirciyle buluşan oyuncu Cem Gelinoğlu oldu.

Sürekli kendimle dövüşüyorum

Çocukken hiperaktif birisini olduğunu ve bunun filmlerde de devam ettiğini belirten Cem Gelinoğlu, "Filmlerde hep hiperaktifim ama gerçekte de öyleydim. Hiç bitmeyen umudum ve heyecanım vardı. Tam anlamıyla hiperaktiftim. 'Gözünde ışık görüyoruz senin' diyorlardı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"KENDİMİ DAHA ERKEKSİ BULUYORUM"

Babaannesinin kendisini 'kara kaşlı oğlum' diye sevdiği için kaşlarını beğendiğini dile getiren Gelinoğlu, "Rahmetli babaannem beni 'kara kaşlı oğlum' diye severdi. Ben de kaşlarımı severek büyüdüm. Kendimi 20’li yaşlarımda yakışıklı buluyordum. Şimdi ise iyiyim ve kendimi daha erkeksi buluyorum” dedi.

"KOMEDYEN OLMAK İSTİYORDUM"

Sosyal medya fenomeni olarak ünlendiğini ama en büyük hayalinin komedyen olmak olduğunu vurgulayan oyuncu, "Hedefim sosyal medya fenomeni olmak değildi. En büyük hayalim komedyen olmaktı. Sinemayla da bu yola adım atmış oldum. Sokak adamıyım, insanların içindeyim ve sürekli onları izliyorum” dedi.

"ELİM ÇOK AĞIRDIR"

Elinin çok sert olduğunu ve boks makinasını bile bozduğunu söyleyen Gelinoğlu, "Elim çok ağırdır. Boks makinalarını sürekli bozuyorum. El şakalarını da hiç sevmiyorum, arkadaşlarım bilir. Bence başkalarının da bilgisi olsun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"DOKTORLUK BANA GÖRE DEĞİLMİŞ"

Cem Gelinoğlu, çocukken doktor olmak istediğini ancak daha sonra kendisine göre bir meslek olmadığını anladığını belirterek, “Çocukken doktor olmak istiyordum, ama ben zaten doktor olamazmışım. Çok ders çalışan birisi olamadım. O işin adamı değilmişim" şeklinde konuştu.

"EN SEVMEDİĞİM HUYUM..."

En sevmediği huyunun sürekli kendisi ile dövüşmek olduğunu söyleyen Cem Gelinoğlu, "Sürekli kendimle dövüşüyorum. Zihniyle dövüşen çıkamıyor oradan ve daha çok dolanıyor. En sevmediğim huyum kendimle dövüşüyor olmam" dedi.