Cadde Survivor Berkan Karabulut kimdir? Berkan Karabulut Survivor 2020'de kaçıncı oldu?

Survivor Berkan Karabulut kimdir? Berkan Karabulut Survivor 2020'de kaçıncı oldu?

19.12.2020 - 20:02 | Son Güncellenme:

Survivor 2020'ye yedeklerden dahil olan önce Ünlüler takımında sonra Gönüllüler takımında yarışan Berkan Karabulut bu akşam MasterChef yarışmasına konuk olacak. Her gittiği takıma enerjisini de beraberinde götüren Berkan Karabulut Survivor'da oldukça başarılı bir performans segilemişti. Peki Survivor Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor Berkan Karabulut kimdir Berkan Karabulut Survivor 2020de kaçıncı oldu

Survivor 2020 kadrosuna yedeklerden dahil olan isimlerden olan Berkan Karabulut bu akşam MasterChef yarışmasına konuk olacak. Survivor 2020'de enerjisi ve pozitif kişiliği ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Berkan Karabulut Survivor 2020'de 4. olarak büyük bir başarıya imza atan Berkan Karabulut bu akşam mutfaktaki hünerlerini sergileyecek. Peki Survivor 2020 kadrosuna sonradan dahil olan ve inanılmaz bir efor sarf eden Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Berkan Karabulut, Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu. Çok küçük yaşta spora ilgi duymaya başlayan yarışmacı, 10 farklı okulda okudu. Survivor Berkan, basketbol oynadığı için her sene iyi okul takımı nerede kurulmuşsa, o okula gitmiş. Çok sayıda okulda okuması nedeniyle her sene farklı sınıf arkadaşları edinmiş.

Kişisel eğitimciliğinin yanı sıra plates hocalığı da yapmaktadır. Fit 2 Move isimli işletmenin de yöneticisi konumunda olan Karabulut, vücut geliştirme alanında kendisini uzmanlaştırmayı sürdürmektedir.

Yükseköğretim eğitimini Bilecik Üniversitesi’nde tamamlayan spor hocası, 2018 yılında Survivor yarışmasında yarışarak ün kazanmıştır. Çok sayıda ünlü ile de spor salonunda beraber çalışan Berkan Karabulut, Survivor 2020’ye yedekler arasından dahil olmuş.