TV Rehberi Survivor Berkay kaç yaşında, nereli, kardeşleri kimler? Berkay Yuvakuran boyu kaç, instagram hesabı nedir?

Survivor Berkay kaç yaşında, nereli, kardeşleri kimler? Berkay Yuvakuran boyu kaç, instagram hesabı nedir?

25.05.2021 - 20:19 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 yarışmacıları arasında başarılı performansıyla dikkat çeken isimler arasında bulunan Survivor Berkay Yuvakuran hakkında izleyiciler soru sormaya devam ediyor. Survivor 2021 yarışmacısı hakkında Survivor Berkay kaç yaşında, kardeşleri kimler? Survivor Berkay Yuvakuran kimdir, nereli, boyu kaç? soruları peş peşe araştırılıyor. İşte Kırmızı takım yarışmacısı Survivor Berkay hakkında merak edilenler...

Survivor Berkay kaç yaşında, nereli, kardeşleri kimler Berkay Yuvakuran boyu kaç, instagram hesabı nedir

Survivor 2021 sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Günden güne artan heyecan yarışmacıları daha da hırslandırıyor. Survivor Kırmızı takım yarışmacıları izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki Survivor Berkay Yuvakuran kimdir, kaç yaşında? Survivor Berkay Yuvakuran nereli? İşte Survivor 2021 yarışmacısı Berkay Yuvakuran'ın biyografisi...

Haberin Devamı

SURVİVOR BERKAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, KARDEŞLERİ KİMLER?

2 Kasım 1997 doğumlu Berkay Yuvakuran, 24 yaşındadır. Öte yandan Berkay Yuvakuran'ın nereli olduğu sorusu da araştırılıyor. Berkay Yuvakuran İstanbul Şişli doğumlu olduğunu ifade ediyor. Berkay Yuvakuran, aslen Bursalı olduğunu da ekliyor.

BERKAY YUVAKURAN MESLEĞİ NE?

Survivor Berkay Yuvakuran Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur. Sporcu kimliğiyle öne çıkan Berkay Yuvakıran, eski futbolcu Semih Yuvakuran'ın da oğludur. Öte yandan üçüz kardeş olan Berkay Yuvakuran, Beşiktaş'ın şu anki kalecisi Utku Yuvakuran'ın da kardeşidir.

BERKAY YUVAKURAN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Survivor Berkay Yuvakuran ile ilgili merak edilen bir diğer konu da boyu ve kilosu oldu. Berkay Yuvakıran'ın boyu 1.90 kilosu ise 89'dur. 23 yaşındaki Berkay Yuvakuran, mesleğinin de futbolculuk olduğunu belirtiyor. İlgilendiği bir diğer spor dalının da basketbol olduğunu ifade eden Berkay Yuvakuran, bekardır.

Haberin Devamı

Kendisini hırslı, eğlenceli ve sinirli bir kişilik olarak tanımlayan Survivor Berkay, şampiyon olması durumunda kazanacağı ödülü yaptırım yapmak için kullanacağını ifade ediyor. Survivor'a katılma amacının buradaki heyecanı sonuna kadar yaşamak ve savaşçı kimliğini ortaya koyup tüm Türkiye'ye göstermek olduğunu anlatan Berkay Yuvakuran, Survivor'a katılmadan önce de 'ünlü ailenin ünsüz çocuğu olarak Survivor'da şampiyon olmak istiyorum' diyor.

Survivor seçmeleri öncesi verdiği röportajda, 9 yaşından bu yana futbol oynadığını ve üçüz kardeş olduklarını belirten Berkay Yuvakuran, bir kardeşinin fitness ile ilgilendiğini, diğer kardeşi Utku Yuvakuran'ın ise Beşiktaş'ta oynadığını söylüyor. Babası Semih Yuvakuran'ın da eski milli futbolcu olduğunu anlatan Berkay Yuvakuran, Survivor elemelerinde çok güzel anlar yaşadığını, stresi ve heyecanı bir arada yaşadığını aktarıyor.

BERKAY YUVAKURAN FUTBOLCULUK KARİYERİ

Survivor Berkay Yuvakuran, 9 yaşından bu yana futbolcu olduğunu belirtiyor. Futbola da ilk olarak 2008 yılında Pendikspor'da başlayan genç isim, 2011 yılına kadar bu takımın formasını terletti. Ardından 2012 yılında Sancaktepe Futbol Kulübü'ne giden Berkay Yuvakuran, 2013 yılına kadar da burada oynamıştır. Sonrasında Beylerbeyi, Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor, Karabekir Spor formaları giyen Berkay Yuvakuran, 2018 yılında Dudullu'ya transfer olmuştur son olarak burada oynamıştır.

Haberin Devamı

BERKAY YUVAKURAN SOSYAL MEDYA HESABI VAR MI?

Öte yandan Berkay Yuvakıran'ın sosyal medya hesabının olup olmadığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Instagram hesabı olduğunu belirten Berkay Yuvakuran, Instagram'da 'berkayyuvakuran' ismiyle yer almaktadır.

BERKAY YUVAKURAN KARDEŞİ UTKU YUVAKURAN KİMDİR?

Berkay Yuvakuran'ın üçüzü olan Utku Yuvakuran, Beşiktaş'ın kalecisidir. Bekray Yuvakuran'ın Survivor'a katılmasıyla birlikte merak edilen ve araştırılmaya başlanan Utku Yuvakuran 2016 yılından bu yana Beşiktaş forması giymektedir. Futbola Beylerbeyi'nde başlayan Utku Yuvakuran 2015-16 sezonunda daha 18 yaşında 3. Lig'deki takımın kalecisi oldu ve 35 lig maçında forma giyerek tecrübe kazandı. Takım, 3. Lig yükselme play-offlarına kalsa da finalde penaltılarla mağlup oldu. Yuvakuran, 11 maçta kalesini gole kapattı.

Haberin Devamı

2016 yılında Beşiktaş'a kiralanan ve burada kariyeri baştan sona değişen Utku Yuvakuran Fabri ve Tolga Zengin gibi isimlerin ardından Beşiktaş'ın üçüncü kalecisi oldu. 2017 yılında ilk profesyonel maçına çıkan Utku Yuvakuran bu yılın yaz sezonunda Beşiktaş'a kendisini 4 yıllığına bağlayan imzayı atmıştır. Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle daha fazla şans bulmaya başlayan Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu ile birlikte Beşiktaş'ın kalesini korumaktadır.