Cadde Survivor Doğan kimdir? Doğan Keser kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Doğan kimdir? Doğan Keser kaç yaşında, nereli, evli mi?

08.04.2021 - 20:24 | Son Güncellenme:

Survivor Doğan Keser Instagram hesabı nedir? Survivor 2021 yarışmasına yedekler kategorisine gelen Doğan Keser kim sorusu arananlar arasında. Sosyal medya fenomeni olarak biliniyor. Ünlüler takımında yarışmada performans sergileyen Doğan Keser kaç yaşında, aslen nereli? İşte, Doğan Keser'in biyografisi...

Survivor Doğan kimdir Doğan Keser kaç yaşında, nereli, evli mi

 Doğan Keser, Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımıyla birlikte mücadele ediyordu. Yedek olarak yarışmaya katıldı ve kısa sürede oyunlarda kendini gösterdi. Sosyal medyada hazırladığı videolarla milyonlarca takipçisi olan Keser, yarışmaya veda eden isim oldu. 

Haberin Devamı

SURVİVOR DOĞAN KİMDİR?

Keser, 21 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Zeytinburnu spor altyapısında yetişen Doğan Keser, Zeytinburnuspor'un tüm alt kategorilerinde forma terletmiş, profesyonel olarak A takımda oynamıştır. Futbolu sadece bu takımda oynadığını, belirten Doğan Keser, yaşadığı talihsiz bir sakatlık nedeniyle, futbolculuk kariyerini noktaladığını söylüyor.


DOĞAN KESER NE İŞ YAPIYOR?

Hayatının neredeyse tamamı futbol içinde geçen Doğan Keser, farklı bir meslekle ilgilenemediğini belirtiyor. Doğan Keser askerlik dönüşünde de çeşitli serbest meslek işlerinde bulundu. Sonrasında abisiyle istanbul Bakırköy’de perakende erkek giyim mağazası açmıştır. Eskiden sosyal medya uygulaması Vine'da videolar çektiğini belirten Doğan Keser'in Instagram hesabında da oldukça fazla takipçisi bulunuyor. 

Haberin Devamı

Keser, evli ve bir çocuk babasıdır.