Cadde SURVİVOR'DA ÜÇÜNCÜ eleme adayı hangi takımdan çıktı, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı...

SURVİVOR'DA ÜÇÜNCÜ eleme adayı hangi takımdan çıktı, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı...

02.05.2022 - 10:06 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Ünlüler-Gönüllüler takımı arasındaki kıyasıya mücadele bayrak mücadelesine kaldı. Finalde başarılı atışları yapan takım yarışmacısı finalde takımına haftanın ikinci dokunulmazlığını kazandırdı. Peki Survivor'da eleme adayı kim oldu?

SURVİVORDA ÜÇÜNCÜ eleme adayı hangi takımdan çıktı, dokunulmazlığı hangi takım kazandı Survivor eleme adayı...

Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti! Kıran kırana bir mücadelenin daha yaşandığı Dominik'te üçüncü dokunulmazlık oyunu bayrak yarışına kaldı. Kazanan takımın belirleneceği mücadelede son mücadelede Ünlüler takımında iki sopayı ipe atmayı başaran ve adeta dokunulmazlığa göz kırpan Sude, son atışında attığı sopaları ipten düşürdü ve Atakan Gönüllüler takımında hata yapmadı ve dokunulmazlığı takımına kazandırdı.

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlığını Gönüllüler takımı Atakan'ın sayısı ile kazandı. Survivor'da böylelikle haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden ve Barış'ı yokluk adasına gönderen Ünüler takımı konseyde bir arkadaşını daha yokluk adasına göndermek zorunda kaldı. Takımda en fazla oyu alan isim olan Ayşe, Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı oldu. 

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı Ünlüler takımı arasında yapılan oylamanın ardından belli olacak. Survivor'da ilk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kazanmış Gönüllüler takımında Evrim, yokluk adasına giden ilk isim olmuştu. İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ise yapılan oylama sonucu yokluk adasına giden isim son günlerde adada en fazla konuşulan isim Barış olmuştu.