Cadde Survivor All Star'da eleme gecesi! 'Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin'

Survivor All Star'da eleme gecesi! 'Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin'

14.03.2022 - 19:26 | Son Güncellenme:

'Survivor 2022 All Star' yarışmasında dokunulmazlık oyunu heyecanı sürüyor. Haftanın son eleme adayı dün akşam belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler zorlu dokunulmazlık parkurunda kozlarını paylaştı. Acun Ilıcalı elenen yarışmacının ardından, "Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin açıkçası" açıklamasında bulundu. Yeni bölüm fragmanına ise Sema'nın yaşadığı zor anlar damga vurdu. Nagihan'ın gözyaşları içinde "Çok kötüyüm, konuşmak istemiyorum" demesi, 'takım arkadaşına bir şey mi oldu?' sorusunu akıllara getirdi

Survivor All Starda eleme gecesi Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da üçüncü dokunulmazlık oyunu düzenlendi. Yarışmacılar yeni bir eleme adayı çıkarmamak için parkura çıktı. İki eleme adayı ünlülerden çıkmıştı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Ünlüler ve gönüllüler üçüncü dokunulmazlık yarışına çıktı. İki takımı da zorlayan parkuru kazanan taraf ise aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. Günün ödülü de yeşil mercimek yemeğiydi. Kadınlar mücadelesini ünlüler kazandı. Erkekler yarışının kazananı gönüllüler seçildi. İki takım da en iyiler turunda yarıştı. Ünlüler ve gönüllüler takımının kıran kıran yarışı ardından dokunulmazlığı alan ünlüler takımı oldu. 

ELENEN İSİM
Survivor 2022'de ilk dokunulmazlık ardından kaybeden ünlüler takımı, potaya ilk olarak Sercan'ı gönderdi ve ikinci oyunu da kaybederek pota için Mert'i tercih ettiler. Gönüllüler takımında Hikmet ve Yağmur dokunulmaz oldu. Ünlülerde Adem ve Sema dokunulmazlığı elde etti. Gönüllüler takımından gitme adayı oylama sonucuna göre Evrim seçildi.

Survivor All Starda eleme gecesi Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin

Haberin Devamı

Performans birincisi Sema ise ünlüler takımından dördüncü eleme adayını belirleyerek Barış'ın ismini verdi. Survivor'a veda eden isim ise Sercan oldu.

Survivor All Starda eleme gecesi Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin

"NE OLACAKSA OLUYOR BU HAYATTA"
Sercan elendiğini öğrendikten sonra yaptığı açıklamada, "Ne olacaksa oluyor bu hayatta. Zoru severim dedim ama gerçekten de çok zorlandığımın farkına varmıştım son zamanlarda. Odaklanmada gerçekten ciddi sıkıntılar yaşadım. Survivor duygusallığı bazen affetmeyebiliyor." dedi. Acun Ilıcalı ise  "Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin açıkçası" ifadelerini kullandı.

SEMA SAKATLANDI
Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunumazlık için parkura çıkan ünlüler takımından Sema yarış sırasında sert bir şekilde düştü. Takım arkadaşının nefes almakta zorluk çektiğini fark eden ve yardıma giden Bora, çamur zeminin de etkisi ile Sema'nın üzerine düştü.

Survivor All Starda eleme gecesi Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin

Murat Ceylan sağlık ekibini oyun alanına çağırdı. Sema'nın gönüllüler takımında yarışan ikizi Seda da kardeşine yardım etmek için parkura koştu.

Fragmanın sonunda Nagihan'ın gözyaşları içinde "Çok kötüyüm, konuşmak istemiyorum" demesi, "takım arkadaşına bir şey mi oldu?" sorusunu akıllara getirdi. Sema'nın sağlık durumu, yarışmaya devam edip edemeyeceği bu akşam belli olacak.

Survivor All Starda eleme gecesi Benim son 7-8 adaylarımdan biriydin

Haberin Devamı

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor birleşme partisi oyununda, kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı. Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim ünlüler takımından Elif ve gönüllüler takımından Berkan oldu. Birleşme partisine gitmeye hak kazanan diğer iki isim de Nagihan ve Anıl oldu. Toplamda dört yarışmacı birleşme partisine gitmeyi garantiledi.