Cadde Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? Survivor Merve Aydın nereli, ne iş yapıyor?

Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? Survivor Merve Aydın nereli, ne iş yapıyor?

25.03.2021 - 20:56 | Son Güncellenme:

Survivor Merve, Ünlüler takımında yarışıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Merve ve Batuhan'ın yaşadığı gerilim dikkat çekti. Peki Survivor Merve kimdir? İşte Survivor Merve Aydın'ın biyografisi...

Survivor Merve kimdir, kaç yaşında Survivor Merve Aydın nereli, ne iş yapıyor

Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Survivor'da yarılşmacılar kıyasıya bir şekilde rekabet ediyor. Merve Aydın, Survivor Ünlüler takımının dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alıyor. Peki Survivor Merve kimdir?

Haberin Devamı

SURVIVOR MERVE AYDIN KİMDİR?

Merve Aydın, . Aydın, 10 Mart 1994'de Mersin’de doğdu. Aydın, basketbola 10 yaşında okul takımıyla başladı. O yıllarda hafta sonunu geçirmek için basketbola giden Aydın’ın dönüm noktası, A Milli Takım koçluğu yapan Ceyhun Yıldızoğlu’nun Mersin’le anlaşması oldu. Aydın 14 yaşındayken, Yıldızoğlu’nun Mersin’de tüm genç kadın basketbolcuları toplamasıyla takıma seçildi. Milli Takım’a ilk olarak 15 yaşında giden Merve Aydın, 19 yaşına gelene kadar düzenli oynadı. Ancak sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 20 yaş altı Milli Takımı’na çok dahil olamadı. Ünlü basketbolcu, İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres forması giyiyor. Aydın, takımda oyun kurucu pozisyonunda.