Cadde Survivor ne zaman bitiyor? Survivor 2022 All Star finali hangi tarihte? İşte, Survivor büyük final tarihi

Survivor ne zaman bitiyor? Survivor 2022 All Star finali hangi tarihte? İşte, Survivor büyük final tarihi

27.06.2022 - 01:18 | Son Güncellenme:

Survivor ne zaman final oluyor? Survivor 2022 All Star, ünlüler ve gönüllüler olarak başladığı mücadeleyi bireysel oyunlarla noktalıyor. Acun Ilıcalı, Survivor'ın büyük final tarihini duyurmuştu. Sevenleri ise 'Survivor 2022 büyük final ne zaman?' sorusunu yönlendiriyor.

Survivor ne zaman bitiyor Survivor 2022 All Star finali hangi tarihte İşte, Survivor büyük final tarihi

TV8'de yayımlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında sona gelindi! Son 6'ya kalan isimler arasından iki yarışmacı daha Survivor'a veda edecek ve ardından Türkiye'de büyük final gerçekleşecek. Acun Ilıcalı, yarışmacılarla yaptığı canlı yayında Survivor'ın bir haftasının kaldığını bildirmişti. İşte, 2022 Survivor final tarihi...

Haberin Devamı

SURVİVOR 2022 BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

Survivor All Star yarışmasında 6 isim final için kıran kırana yarış sergiliyor. Haftada üç kez gerçekleştirilen dokunulmazlık oyunları ardından elemeler yapılıyor. Son iki isim daha Survivor'a veda edecek.

Acun Ilıcalı, 23 Haziran günü açtığı Instagram canlı yayınında son bir hafta kaldığını belirtmişti. Survivor All Star yarı finali 29 Haziran Çarşamba günü, büyük finali de 30 Haziran Perşembe günü düzenlenecek.

Ilıcalı, 24 Haziran ada konseyinde finale ilikin yeniden açıklamada bulundu. Önümüzdeki hafta yarı final gerçeleşecek. Perşembe günü ise final yapılacak. Ardından 1 Temmuz Cuma günü MasterhChef başlayacak.