Cadde Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı nereli, boyu kaç?

Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? Survivor Nisa Bölükbaşı nereli, boyu kaç?

29.06.2022 - 13:24 | Son Güncellenme:

Survivor Nisa, yarı final için SMS oylamasına kalan isimler arasında yer aldı. Dün yayınlanan bölümde Nisa Bölükbaşı, yarı final koltuğu için ter döktü. Nisa, direkt yar final koltuğunu garanti altına alamadığı için Ayşe ile SMS'e çıkacak. Survivor Nisa'nın yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında Survivor Nisa Bölükbaşı nereli, boyu kaç

Survivor'da yar final için SMS oylaması yapılacak. Survivor'da yarı final koltuğuna oturmak için SMS oylamasına kalan isimlerden biri ise yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında bulunan Nisa oldu. Survivor Nisa, performansı ve tavırları ile yarışmaya damga vuran isimler arasında bulunuyor. Peki Survivor Nisa kimdir, nereli? İşte Survivor Nisa Bölükbaşı'nın yaşamı ile ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

SURVIVOR NİSA KİMDİR?

Survivor Nisa, yarı final koltuğu için SMS oylamasına çıkacak. Survivor Nisa, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.