Cadde Survivor Nisa - Ogeday sevgili mi? Survivor Nisa - Ogeday aşkı gerçek mi?

Survivor Nisa - Ogeday sevgili mi? Survivor Nisa - Ogeday aşkı gerçek mi?

30.06.2022 - 11:45 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 sezonu dün akşam yarı final ile izleyici karşısına çıktı. Ayşe ve Nisa arasında yapılan SMS oylamasında Nisa kazandı. Büyük finale kalan Nisa daha sonraki oylamada Batuhan'ı da eledi. Bu akşam Adem ile SMS oylamasına girecek olan Nisa'nın özel hayatı ise merak konusu oldu. Survivor yarı finalde Ogeday'ın Nisa'ya olan desteği ve konuşması izleyenleri arayışa geçirdi. Survivor Nisa - Ogeday sevgili mi? Survivor Nisa - Ogeday aşkı gerçek mi? soruları gündeme geldi.

Survivor Nisa - Ogeday sevgili mi Survivor Nisa - Ogeday aşkı gerçek mi

Survivor 2022 All Star Ünlüler - Gönüllüler sezonunda büyük heyecan bu akşam yaşanacak. Büyük finalin ekrana geleceği Survivor'da Adem ve Nisa SMS oylamasına girecek en çok SMS'i alan yarışmacı Survivor şampiyonu olacak.

Haberin Devamı

Her iki yarışmacıya da sevenleri tarafından büyük destek yağıyor. Fakat Nisa'ya destek olan bir isim oldukça dikkat çekti. Dün akşamki yayınlanan Survivor yarı final canlı yayınında Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken, Nisa'ya övgü dolu sözler söylerken, Acun Ilıcalı da Ogeday ve Nisa arasında yaşananları değerlendirdi. İzleyenlerin aklına ise Survivor Nisa - Ogeday sevgili mi? Survivor Nisa - Ogeday aşkı gerçek mi? soruları geldi.

SURVİVOR NİSA - OGEDAY SEVGİLİ Mİ? NİSA - OGEDAY AŞKI GERÇEK Mİ?

Survivor All Star 2022 Ünlüler Gönüllüler sezonunda aynı takımda mücadele eden Nisa ve Ogeday, yarışma boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmama kararı aldıklarını açıkladı. İlk itiraf ise Survivor yarı final bölümünde Ogeday'ın Nisa'ya olan desteği sırasında geldi.