Cadde Survivor Reşat kimdir? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kaç yaşında, nereli?

Survivor Reşat kimdir? Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kaç yaşında, nereli?

10.01.2021 - 17:12 | Son Güncellenme:

'Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Reşat kimdir? sorusu izleyiciler tarafından araştırılan konulardan. Ekranların severek izlenen yarışması Survivor 2021 sezonu ile TV8'de seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Survivor Sultan Reşat Hacıahmetoğlu nereli?

Survivor Reşat kimdir Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kaç yaşında, nereli

TV8'in çok izlenen yarışma programı Survivor, yeni sezonu yayınlanıyor. Kullanıcılar Survivor ünlüler gönüllüler kadrosunu, yarışmacıları sorguluyor. Gönüllüler takımında yer alan Survivür Reşat ise Trabzon'dan yarışmaya katılıyor. İşte, Survivor Reşat biyografisi...

Haberin Devamı

SULTAN REŞAT HACIAHMETOĞLU KİMDİR?

Hacıahmetoğlu, 1990 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, öğrenimini Of'ta sürdürdü. 2014 yılında Ordu Üniversitesi'nden mezun olan yarışmacı, lise yıllarında karate ve vücut geliştirme sporlarına başladı. Lise bitene kadar karate ile ilgilenen Hacıahmetoğlu, sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti.

2016 yılında sosyal medyada yer alan Hacıahmetoğlu, uzun süre özel bir şirkette çalıştı ve Trabzon'da yaşamını sürdürmektedir.