Cadde Survivor'da bir ayrılık daha! Adaya veda etti...

Survivor'da bir ayrılık daha! Adaya veda etti...

03.03.2022 - 00:30 | Son Güncellenme:

Survivor All Star 2022'nin dün akşam ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden Yasin Obuz, Evrim Keklik, Aşkım Burçe Tunay ve Gökhan Keser için SMS oylaması yapıldı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi.

Survivorda bir ayrılık daha Adaya veda etti...

'Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler takımı, bu defa sevdikleri için parkura çıkıp yarıştı. geçtiğimiz hafta düzenlenen iletişim oyununun kazananı gönüllüler olmuştu.Dün akşam gerçekleşen Survivor iletişim yarışı nefes kesen anlara sahne oldu.

Haberin Devamı

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜN KAZANANI
Haftanın eleme konseyi öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Oyun öncesinde kazanan takımın sevdiklerinden gelen fotoğraflı mesajları okuyacağı açıklandı. Heyecan dolu karşılaşmada kadınlar ve erkeler ayrı ayrı parkurda yarıştı.

Survivorda bir ayrılık daha Adaya veda etti...

Kadınlar mücadelesinde kazanan takım gönüllüler olurken, erkekler mücadelesinde de ipi göğüsleyen yine gönüllüler oldu. Böylece bu hafta Survivor All Star'da iletişim ödülünü kazanan takım gönüllüler oldu. Yakınlarından gelen mesajları okuma şansı elde eden gönüllüler takımı gözyaşlarına boğuldu.

YENİ SİSTEM AÇIKLANDI
 Acun Ilıcalı, ada konseyinde yeni sistem hakkında konuşarak, ''Perşembe, cuma, cumartesi günü iki kadın iki erkek dokunulmazlık sahibi olacak. Haftada iki eleme, üç hafta içinde altı eleme gerçekleşecek'' ifadelerini kullandı. Diğer yandan ise sürgün adasının bittiği belirtildi. Kapanışı ise Yasin ile Gökhan yaptı.

Survivorda bir ayrılık daha Adaya veda etti...

Haberin Devamı

ELENEN İSİM BELLİ OLDU
İki takım hafta boyunca dokunulmazlık yarışına çıktı. Eleme adayları ise Yasin, Gökhan, Evrim ve Aşkım oldu. Acun Ilıcalı elenen ismi Aşkım olarak duyurdu. Aşkım geçtiğimiz haftalarda yedeklerden Survivor'a katılmıştı.

Survivorda bir ayrılık daha Adaya veda etti...

TAKIM ARKADAŞLARI DUYGUSAL ANLAR YAŞADI
Aşkım veda etmesinden dolayı yaşadığı üzüntüyü gizleyemedi. Ünlüler takımına iki hafta önce gelen Aşkım'ın elenmesi takım arkadaşları tarafından da üzüntü ile karşılandı. Survivor şampiyonluğu hayalleri yarım kalan Aşkım, üzgün olduğunu ifade ederken, takım arkadaşlarına da başarılar diledi.