Cadde Survivor'da son 10! Bir isim daha elendi, final yolculuğu başladı

Survivor'da son 10! Bir isim daha elendi, final yolculuğu başladı

08.06.2022 - 00:17 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'ın 7 Haziran Salı akşamı yayınlanan 127'nci bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gün geçtikçe adada kalan yarışmacı sayısının azaldığı ve rekabetin arttığı yarışmada; elemeye kalan isimler Anıl, Hikmet, Evrim ve Nisa oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Dominik macerasına veda etti. Acun Ilıcalı ise elenen yarışmacının ardından aralıksız dokunulmazlık oynanacağını belirtti. İşte Survivor'a veda eden isim...

Survivorda son 10 Bir isim daha elendi, final yolculuğu başladı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği ve çekimleri Dominik'te yapılan Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor. 7 Haziran Salı akşamı 127'nci bölümüyle ekranlara gelen yarışmada, ilk olarak ödül oyunu heyecanı yaşandı.

Haberin Devamı

Survivor'da azalan yarışmacılardan dolayı oyun setleri bu kez 6'da bitti. İlk turu krmızı takım kazandı. İkinci turu 4-6 skorla gönüllüler aldı. En iyiler mücadelesinde ise 3-0'lık skorla kırmızı takımın kazanmasıyla ödülün sahibi kırmızı takım oldu.

Survivorda son 10 Bir isim daha elendi, final yolculuğu başladı

AYŞE-NİSA GERİLİMİ

Öte yandan oyun sırasında Ayşe ve Nisa arasında tansiyon yükseldi. Nisa'nın kendisinin taklidini yapması ve ona doğru bağırarak sevinmesinden rahatsız olan Ayşe, 'Yakışmıyor Nisa' dedi. Bunun üzerine Nisa da "Senin iki yüzlülüğün de hiç yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Bunu neye dayanarak söylediğin soran Ayşe'ye yanıt veren Nisa, "Bu takıma geçip, 'Ben mavi takımı hiç sevmiyorum. Burada kendimi buldu' dedin" diye konuştu. Ayşe de ona "Karıştırdın herhalde bunu ben değil, sen söyledin" dedi.

Haberin Devamı

Konseyde, oyun sırasında Nisa ile yaşanan gerilim hakkında konuşan Ayşe, "Nisa'ya yakıştıramadığım şeyler oldu oyun içinde. Benim taklidimi yapıyor ağız bükerek. Bana doğru bağırma sevinme gibi serzenişte bulundu. Hiçbir zaman saygısızlık yapmayı istemem" dedi.

Survivorda son 10 Bir isim daha elendi, final yolculuğu başladı

FİNALE DOĞRU

Acun Ilıcalı son eleme ile beraber yarışmacı sayısının 10'a düştüğü anımsatarak, "Survivor finale doğru diyebiliriz artık bugünden sonra" dedi. Ilıca ayrıca "Sayılar 10'a düşecek. Buradan sonra iki tur aralıksız dokunulmazlıklar oynanacak. Son sekizin bir araya geldiği, bireysellerin olduğu oyuna geçilecek.'' bilgisini paylaştı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Üç eleme adayı ünlülerden çıktı, bir isim de gönüllür takımından belirlendi. Adaylar; Hikmet, Evrim, Nisa, Anıl'dı. Veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Bu hafta Survivor'a veda eden isim Evrim oldu.

Survivorda son 10 Bir isim daha elendi, final yolculuğu başladı

13'üncü potasında elenen Evrim Keklik, yaptığı açıklamada, "Çok güzel bir 5 ay geçirdim, iyi ki buraya geldim. Elimden geleni yaptım. Ben buradaki kitabımı kapattım, burada yaşananlar burada kaldı ve ben ülkeme döneceğim. Ben burada elimden geleni yaptım aslında bana oy atanların sayesinde ben bu kadar kaldım" ifadelerini kullandı.