Cadde 'Taksi' serisinin yıldızı Samy Naceri: Türk yemekleri çok güzel

'Taksi' serisinin yıldızı Samy Naceri: Türk yemekleri çok güzel

14.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü Fransız yapımı 'Taksi' filminin başrol oyuncusu Samy Naceri, önceki gün akşam yemeği için Etiler'de bir dönercide görüntülendi. “Türk yemekleri çok güzel" diyen usta oyuncu, İstanbul'daki projesinden de bahsetti.

Taksi serisinin yıldızı Samy Naceri: Türk yemekleri çok güzel

Fransız yapımı 'Taksi'nin başrol oyuncusu Samy Naceri, İstanbul Etiler'de objektiflere takıldı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünü oyuncu, Türk yemeklerine bayıldı.

Haberin Devamı

Türk dönerini merak eden Naceri, tadına baktıktan sonra eline döner bıçağını alarak dönerciyle birlikte müşterilere döner kesti. Usta oyuncu çıkışta gazetecilerle bir araya gelerek sorularını cevapladı. Yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmayı hazırlanan Naceri, “Türk yemekleri çok güzel özellikle iskender ve dönere bayıldım. Türk insanları çok mütevazi. Burada bir projemiz var ama daha start vermedik” dedi.

"DÜŞÜNMÜYORUM"
Gazetecilerin "Burada taksi filmi çeker misiniz?" sorusuna pek sıcak bakmayan usta oyuncu, “Kardan dolayı buraya zor geldik, böyle bir şey düşünmüyorum” yanıtını verdi. 

Taksi serisinin yıldızı Samy Naceri: Türk yemekleri çok güzel

"TÜRKİYE'DE OLMAK MUAZZAMDI"
Fransız aktör İstanbul'daki tecrübelerini DHA'ya şu sözlerle aktarmıştı; "Bana tarihi yerleri gezdirdiler. Osmanlı'dan Atatürk'e kadar olan tarihi eser ve olaylar hakkında bilgi verdiler. Tarihe ilgi duyan bir kişi olarak Türkiye'de olmak muazzamdı."

Haberin Devamı

Fransız yıldız, "Türkler sokakta gördüğünde beni tanıyor ama gelip konuşmak için utanıyorlar, ben de öyle olduğunu anlayınca selam veriyorum. Onlar da gelip benimle konuşuyor. Böyle büyük muazzam bir şehirde, turistlerin çokça ziyaret ettiği bir şehirde taksi sorunu olması çok üzücü" şeklinde konuşmuştu.