Cadde Tarek El Moussa müjdeyi verdi! Eski eşi duyunca hemen yola çıktı

Tarek El Moussa müjdeyi verdi! Eski eşi duyunca hemen yola çıktı

25.07.2022 - 11:22 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl ikinci eşi Heather Rae Young ile evlenen dünyaca ünlü gayrimenkul yatırımcısı ve tasarımcı Tarek El Moussa, hayranlarını mutlu eden bir haber verdi.

Tarek El Moussa müjdeyi verdi Eski eşi duyunca hemen yola çıktı

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Kısa bir süre önce Tarek El Moussa ve eşi Heather Rae Young sosyal medya hesabından samimi bir paylaşımda bulundu. Hamile olduğunu yaptığı gebelik testiyle öğrenen Young, takipçileriyle bu mutlu anını paylaştı. Ardından eşi Tarek için bir sürpriz hazırlayan Young, Tarek El Moussa'yı da kameraya aldı ve o anları da takipçileriyle paylaştı. Görenler duyanlar çift için oldukça mutlu olduklarını ilettiler.

Haberin Devamı

Tarek El Moussa müjdeyi verdi Eski eşi duyunca hemen yola çıktı

Tarek El Moussa'nın eski eşi HGTV yıldızı Christina Haack ve Haack'in eşi Josh Hall, Tarek ve Heather'ın müjdeyi açıklamasından hemen sonra Moussa'ların evine doğru yola çıktı. Christina Haack eline oldukça sempatik çiçeklerden oluşan bir buket aldı. Eski eşini ve eski eşinin yeni eşini tebrik için yola çıkan Christina Haack ve eşi Josh Hall, çift için oldukça mutlu olduklarını ilettiler. Tarek El Moussa ve Christina Haack çiftinin çocukları Taylor El Moussa ve Brayden El Moussa ise yeni doğacak kardeşleri için taşıdıkları heyecan ve mutluluk kameralara yansıdı.

Heather Rae Young ve Tarek El Moussa birlikte ilk çocuklarını beklediklerini açıkladıktan kısa bir süre sonra yeni bir video daha yayınladı. Bu kez bebeklerinin cinsiyetini öğrendikleri bir parti düzenleyen ikili yakın arkadaşlarıyla birlikte doğacak bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Heather Rae Young ve Tarek El Moussa, erkek bebeklerinin olacaklarını söylediler. İkinci kez erkek çocuk babası olan Tarek El Moussa, eşi ve çocukları oldukça mutlu olduklarını ilettiler.

Tarek El Moussa müjdeyi verdi Eski eşi duyunca hemen yola çıktı

Çiftin paylaştıkları vidoeda Tarek El Moussa'nın, 'O bir erkek' nidaları attığını görüldü. Partideki herkes Moussa çifti adına çok mutlu olduğunu iletirken Heather Rae Young, "En çılgın rüyalarımda bile asla üvey anne olmaktan kalbimin bu kadar mutlu olacağını düşünmemiştim… ve şimdi ben de bir anne olacağım. Tüm bunların yanında en eğlenceli olan Tay ve Bray'in ne kadar tatlı ve destekleyici oldukları. İsim bulmakta çok eğleniyorlar. Bray yanıma geliyor ve 'bebeğin bugün ne kadar büyük' diyor, kulağını karnıma koyup 'ben varım' diyor" dedi.

Haberin Devamı

PARTİDE ONLAR YOKTU

Tarek El Moussa ve Heather Rae Young'ın cinsiyet partisinden kareler paylaşılınca gözler Christina Haack ve eşi Josh Hall'ı aradı ancak partiye katılmadılar. Çiftin davet edilip edilmediği ise henüz bilinmiyor.

Uzun yıllar boyunca Tarek El Moussa ve Christina Haack boşanmalarının ardından bile birlikte çalışmaya devam etmiş, onları görmekten hoşlandığımız 'Rüya Gibi Evler'i sunmuşlardı. Geçtiğimiz aylarda Rüya Gibi Evler (Flip or Flop) programının bitişiyle ilgili Tarek ve Christina kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşımda bulunmuştu. Tarek programdan çeşitli kesitler paylaşarak altına, "Mayıs 2010'da televizyonda evleri yenileme hayaliyle başlayan bu yolculuğa inanamıyorum. 12 yıl sonra sona ereceğini düşünmek çılgınca. Hayatımın neredeyse üçte birini bu işe adadım. Benimle bu yolculuğa çıktığı için Christina Haack'e özel bir teşekkür ederim. Bence oldukça iyi bir iş çıkardık ve gelecekte sahip olacağımız şeyler için heyecanlıyım. Onun için en iyisini diliyorum! Sizi özleyeceğimi söylerdim ama hiçbir yere gitmiyorum. Sırada ne olacağını size göstermek için sabırsızlanıyorum!" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Tarek El Moussa müjdeyi verdi Eski eşi duyunca hemen yola çıktı

Christina Haack ise, "Yıllar boyunca bizi izleyen her birinize tekrar teşekkür etmek istiyorum. İçine girdiğimiz bazı çılgın hatta çok iğrenç evleri, inanılmaz dönüşümlerini, tasarım hakkında öğrendiğim her şeyi her zaman hatırlayacağım. Bu serüven için sonsuza kadar minnettar olacağım. Bu büyük bir başarı ve programda çalışan herkes çok gurur duymalı. Bir sonraki programı, pozitif, eğlenceli ve yaratıcı ortamlarda çalışmayı dört gözle bekliyorum. Stresten uzaklaşmaya ve hayatın sunduğu her şeyin tadını çıkarmaya hazırım" ifadelerini kullanmıştı.

Yakın zaman önce ayrı ayrı açıklama yapan Tarek ve Christina yeni sezonda ekranlarda eşleriyle birlikte olacaklar. 'The Flipping El Moussas' programıyla Tarek ve Heather’ı göreceğiz. Christina ve Josh çifti de birlikte sunacakları 'Christina in the Country' programıyla ekranlarda olacak.