Cadde Tarık Emir Tekin dizi çekiminde Mustafa Mert Koç'un burnunu kırdı!

Tarık Emir Tekin dizi çekiminde Mustafa Mert Koç'un burnunu kırdı!

08.12.2022 - 11:25 | Son Güncellenme:

Bir dönem kendisi gibi oyuncu olan Melisa Aslı Pamuk ile aşk yaşayan Mustafa Mert Koç, rol aldığı dizinin son bölümünde burnundaki bandajla dikkat çekmişti. Burun estetiği yaptırdığı konuşulan 28 yaşındaki yakışıklı oyuncu, 'estetik' iddiasına yanıt verirken; "Yarın çıkartıyorum inşallah bantı" sözleriyle, kavga sahnesinde yaşanan olayı anlattı.

Tarık Emir Tekin dizi çekiminde Mustafa Mert Koçun burnunu kırdı

Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal'ın başrolünü paylaştığı 'Bir Peri Masalı' dizisinin son bölümünde burnunda bandajla ekrana gelen Mustafa Mert Koç'un, estetik yaptırdığı iddiaları ortaya atılmıştı. Dizide Taro Emir Tekin'le kavga sahnesinde burnunun kırıldığını açıklayan Koç, "Taro ile dövüş sahnesinde yumruk geldi burnuma, dört yerinden kırıldı. Kaza bu, olabilir. Yarın bandı çıkaracağım. Hee iş devam ederken estetik yaptırdım, ben de gerizekalıyım" dedi.

Tarık Emir Tekin dizi çekiminde Mustafa Mert Koçun burnunu kırdı

Haberin Devamı

'İLİŞKİYİ FALCI BİTİRDİ' İDDİASI!

Mustafa Mert Koç , meslektaşı Melisa Aslı Pamuk ile bir sene önce aşk yaşamaya başlamıştı. Oyuncu çift Melisa Aslı Pamuk ile Mustafa Mert Koç, ortak arkadaşlarının aracılığıyla Bodrum'da tanışmıştı. Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Pamuk ile sevgilisi Koç, ilişkilerini bitirme kararı aldı.

Tarık Emir Tekin dizi çekiminde Mustafa Mert Koçun burnunu kırdı

Melisa Aslı Pamuk’un, ilişkiyi gittiği falcının "Başka bir kadın var" demesi sonrası sonlandırdığı iddia edildi.

TEKNEDE ROMANTİK ANLAR

Tescilli güzel ile Mustafa Mert Koç, geçtiğimiz temmuz ayında Bodrum'da objektiflere takılmıştı. Tekne kiralayan çiçeği burnunda çift, Bitez'e demirlemişti.

Teknenin ön tarafında güneşlenen ikili romantik anlar yaşamıştı. Güzel oyuncu, dans eden sevgilisine gülmekten kendini alamamıştı. Koç ise Pamuk'u dansa kaldırmıştı. Dansın ardından el ele tutuşup suya atlamak isteyen çift, bir süre buna cesaret edememişti.

Tarık Emir Tekin dizi çekiminde Mustafa Mert Koçun burnunu kırdı

Haberin Devamı

AKINTIYA KAPILDILAR

Sonunda denize giren çift, bir talihsizlik yaşamıştı. Yüzerek açılan Koç ve Pamuk, akıntıya kapılıp tekneye geri dönmekte zorlanmıştı. Yüzdükçe geri gidip tekneden daha da uzaklaşınca panik olan aşıklar, "Gelemiyoruz çok akıntı var. Bizi buradan alın" diyerek yardım istemişti.

Teknedeki personel hemen demiri toplayıp açık denize gitmişti. Akıntı dolayısıyla yanlarına yaklaşamadıkları için personel, çifte halat atarak tekneye doğru çekip sudan çıkarmıştı.

Tarık Emir Tekin dizi çekiminde Mustafa Mert Koçun burnunu kırdı