Cadde Tarık Tarcan'ın yeni hayatı! 'Bozburun'da akşam oluyor'

Tarık Tarcan'ın yeni hayatı! 'Bozburun'da akşam oluyor'

11.06.2022 - 12:07 | Son Güncellenme:

Bir dönemin popüler isimlerinden Tarık Tarcan; sinema ve mankenlik ve sunuculuk kariyerine nokta koyduktan sonra daha sakin bir hayatı seçti. "Dolu dolu yaşadım ama artık yoruldum" diyerek yıllar önce Antalya’ya yerleşen, yaz dönemlerinde sıcaktan kaçıp Bozburun'a giden Tarık Tarcan, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.

Tarık Tarcanın yeni hayatı Bozburunda akşam oluyor

14 Nisan 1958 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Tarık Tarcan, öğrenciyken bir giyim firmasının ilanına başvurup manken oldu. 80'li ve 90'lı yıllarda Müjde Ar, Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba, Sibel Turnagöl ve Hülya Avşar gibi yıldız isimlerle başrol oynadı. Sayısız güzellik yarışması ve 'Çarkıfelek' programını sunan Tarcan, son olarak Çağan Irmak’ın yönettiği, 2015 yapımı 'Nadide Hayat' filminde rol aldı.

İSTANBUL'U TERK ETTİ!

Haberin Devamı

64 yaşındaki oyuncu ve manken, 32 yıl önce radikal bir karara imza attı ve yeni bir hayatı seçti. Kariyerininin zirvesindeyken İstanbul'dan sıkılıp, Antalya'ya yerleşti. 18 yıl sonra da Marmaris'in sakin tatil beldesi Bozburun'u keşfetti ve yaz aylarını burada geçirmeye başladı.

"YALNIZLIĞIN ARKASINDAN AY AÇMAKTA"

Yaz sezonunun başamasıyla soluğu tekrar Bozburun'da alan Tarık Tarcan, deniz manzaralı evinden fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan sanatçı, Instagram gönderisine, "Bozburun'da akşam oluyor. Yalnızlığın arkasından ay çıkmakta" mesajını yazdı.

Tarık Tarcanın yeni hayatı Bozburunda akşam oluyor

"3-5 EVİM, ARABAM, TEKNEM VAR"

2020 yılında Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e röportaj veren Tarık Tarcan, "Hayatı dolu dolu yaşadım ama artık yoruldum. Fransa, İspanya, Rusya... Hepsinde yaşadım ama artık dinginlik istiyorum" demişti. "Ekonomik durumunuz nasıl?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

Haberin Devamı

Çok zengin olmasam da iyiyim. Abuk sabuk paralar harcamadım hiç. 3-5 evim var, kira gelirim var. Aileden kalanları kardeşlerime verdim. Arabam, teknem var. Göze batmadan yaşamayı öğrendim. Rolex saatim vardı ama sattım. Büyük bir yatım, çok güzel bir evim olsun istemem çünkü o zaman düşmanlarınız çok olur. Kıskanılacak hayatım var ama nazar değmesin diye çaktırmıyorum.

Tarık Tarcanın yeni hayatı Bozburunda akşam oluyor

"ŞÖHRET BANA ACI VERDİ"

Ünlü isim, "Yapı olarak doğa ananın kucağında yaşamayı tercih ediyorum. Şehirleri sevmiyorum. Basit yaşamaya çalışıyorum. Göze batmamaya çalışıyorum. Şöhret bana acı verdi. Kendi hayatımı yaşayamadım. Bir yere gitsen rahat bırakmıyorlar. Ünlü olmak, halkla yan yana olmayı gerektiriyor. Kalabalıklar içinde yaşarken ben olmaktan çıktığım anlar olmuştu. O yüzden şöhret gömleğimi çıkardım. Kariyerimin zirvesindeyken bile menajerim, şoförüm, korumam hiç olmadı. Her yere dolmuşla giderdim, şimdikilerde şöhret budalalığı var. Eskiler öyle değil" ifadelerini kullanmıştı.

Tarık Tarcanın yeni hayatı Bozburunda akşam oluyor

"DELİRDİM ZANNETTİLER"

Tarcan, "Aşk hayatınız nasıldı? Çapkın biri miydiniz?" soruusu üzerine, "Hayatıma çok kadın girdi. Bugün o yüzden bekarım belki de. Yıllarca mankenlik yaptım. Etrafımda hep çok güzel kadınlar vardı ama yine de 32 yaşında Antalya’ya yerleştim. Bırakıp gittim bunları. Kimse inanmadı o renkli yaşama arkamı dönmeme. Delirdim zannettiler ama benimki bıkkınlıktı" açıklamasını yapmıştı.